måndag 18:de februari

Ja då har det gått ytterligare en helg och tiden bara rusar iväg. Fredagen var mysig, vi hade ett litet spiderman kalas för Melwin och ingen var gladare än han. Sen hade vi myskväll och dippade grönsaker o chips. Så det var en lyckad födelsedag för Melwin trots att han var sjuk.
På lördagen åkte vi till Halmstad och skulle kolla in Dunifabriksbod, men då var den stängd, så då tog vi en tur på eurostop istället. På kvällen käkade vi gott, Fläskfile,potatis,rödvinssås och broccoli. En riktigt slapp men skön lördag.
På söndagen hämtade vi Izzan och åkte till Åkulla, där mötte vi mamma och tog en långpromenad i skogen, hittade en fin plats och grillade korv och mös, Melwin tyckte det var väldigt kul att grilla korv, men åt bara bröden.
Så 3 timmar ägnade vi i skogen, skönt.. Efter det var man helt slut, åkte hem o kolla film me barna och grejade lite. Käkade fiskpinnar o potatismos och sen slängde vi oss på soffan och låg där hela kvällen.
Och jag blev plötsligt väldigt dålig, illamående och trött, frös och senare fick jag feber, inte alls mysigt. Hade ingen ork till någonting. Så denna natten har vart en pärs, men känner mig redan lite bättre.

Nu e det som sagt måndag och idag ska vi ta det lugnt, bara vara hemma, kanske gå en liten promenad senare.
Izzan e här och ska va här några dagar nu när det e lov.


Här e lite bilder...

                       



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?