*denna tid*

image6
Nu sitter man här... Mammaledig är jag just nu och förhoppningsvis ett år till. Har 2 underbara prinsar, Melwin som snart e 3 år och Noel som e 10 veckor.. Dagarna går undan, det händer saker hela tiden, och jag hade tänk använda denna blogg till att skriva om vårat vardagsliv, ja för det e ju det ett vardagsliv fyllt me bus och måsten, ja varför finns det så mkt måsten... det e jobbigt.. Måste man ha det tipp topp hemma, måste man ha det senaste i möbelväg, måste man ha det trendigaste på sig?? Varför har man det?? För sin egen skull eller för alla andras skull?? Det e en bra fråga som jag börjat fundera på mer o mer..  Tänk om man bara skulle göra precis som man vill.. Men det e ju frivilligt, men ändå dras man in i all skit, ja nu e det snart vår... Måste man då byta gardiner i alla rum?? Ja nu e det ju inte panellängder som e "inne" nu ska man ju ha de där plastgardinerna... Ska man då gå o köpa det till alla rum??
NEJ... Det ska inte jag allafall, har bestämt mig för att blunda och ha mina gamla gardiner som var ursnygga och jätte inne för ett halvår sen..
Jag ska verkligen försöka och bara ha det som ja vill.. Nu börjar mitt nya liv... Göra som barajagvill-livet...
Jag ska ta vara på tiden med mina underbara barn, jag ska inte städa bort leksaker hela tiden för att någon kanske kommer på besök?? Jag ska inte klä upp mina pojkar för att vi ska in till affären o handla, nej dom ska få åka i sina myskläder och rufsiga i håret om dom vill..
Ja e så trött på att ens liv e så styrt, o ja e trött på att jag har spenderat så mkt tid o pengar på att allt ska se så bra ut... Nu ska allt vara som jag vill, lite lagom då mår vi allra bäst..




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?