Freda´och bad i simhallen...

Ja äntligen fredag, idag blir det simhallen igen, alltid lika kul sen blir det en lugn mysig hemmakväll, allafall än så länge..  Ibland kan det ändras väldigt snabbt..
Imorrn ska Gabriel o barnen hem till Andreas o barnen när det blir tjejfest här hemma.. Riktigt kul ska det bli, tycker det var längesen jag bestämde datum men nu e det redan dags, tiden går såå fort..

Melwin e hemma från dagis idag, bara för att vi ska till simhallen.. Jag tycker att någon dag då o då e ok att vara hemma för att man vill hitta på andra saker, dom på dagis e inte riktigt överens med det.. Men sen vet vi ju inget om framtiden heller, om han ska gå ur dagis eller vad vi ska göra.. Det e på diskussion än så länge..
Vi var på utvecklingssamtal förra veckan och fick jättemkt beröm för Melwin, han e jätteduktig på dagis och väldigt omtänksam emot de andra barnen, skönt att höra faktiskt. Han arbetar flitigt och när han väl gör något så e han väldigt koncentrerad och bryr sig inte om vad som händer runtom.. Sen e dom 4 killar som är väldigt bra kompisar.. Det enda som kanske var lite dåligt (eller vad man ska säga) var att han vill helst inte klä sig själv.. Det visste vi ju redan..
Det e skönt att gå till dagis 1 gång per termin och få lite information om BARA Melwin.. Så man kunde lungt gå därifrån och veta att Melwin uppför sig bra, både mot personal och kompisar..

Alltså nu e det verkligen vinter, brrrrrr va kallt de e... Men samtidigt ganska så skönt, för nu vill man att det ska bli 1:a advent så man kan sätta upp julsaker och mysa...
Sen blir det ju Gotland över jul, riktigt kul ska det bli..
Nu e det snart dags för att premiär dricka glöggen, det blir alltid på 1:a advent... Det ska ju vara lite speciellt..

ja ja, nu börjar man fundera på vad man ska köpa i julklappar till alla... Jobbigt o komma på bra..
Men man hittar säkert nåt när man väl börjar leta..

Den 5 december blir det fest hemma hos Mikael o Ela, då ska vi nog ha barnvakt åt barnen... Dom har det bättre hemma hos mamma än att sova på madrass i ett rum..
Den 7 december kommer Melwins dagiskompis hit med sin familj, ska bli jättekul, vi ska baka pepparkakor..

Sen e det en massa annat planerat åxå så tiden till jul går nog snabbt..

Nu ska ja packa väskan och göra oss klara inför badet, sen e det lite småfix innan vi åker, mamma kommer o hämtar oss.. Sen e jag säkert iväg hela dagen...


Måste bara visa hur mina barn tittar på Tv´n ibland...



Ser såå komiskt ut, ha ha ha Egentligen får dom inte vara på bordet men detta var såå gulligt..
  Anonym  

Det måste var något väldigt spännande på tv, det ser ut som de nästan vill krypa in i den.

Sötingar

Datum: 2008-11-21 / Tid: 10:52:22
URL/Blogg:
  Loa  

Glöggen har vi testat för länge sedan och vad beträffande klappar så fins det en jättebra ferrariäfär i Skene,bara så du vet

Datum: 2008-11-21 / Tid: 14:31:49
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?