Torsda´

Veckorna går, fort som attan, man tycker inte man hinner med någonting..
Idag e jag trött, jag e snuvig och har halsont, men det har vart så några dagar nu så jag hoppas det går över tills på lörda.. Idag ska jag göra tråkiga saker som att sortera in tvätt, och städa lite, orkar inte göra det på lördag så det kan va skönt att få det gjort, nu när man ändå ska ha en hemmadag.. Noel e jättepigg och leker för fullt i sitt rum, han tycker nog att det e kul att vara hemma hos sina grejjer igen.. 
Melwin e på dagis idag, imorrn kanske han ska vara ledig, ja vet inte men det hade vart skönt att komma iväg till simhallen igen..  Det e så avkopplande på nåt vis båpde för mig o barnen, sen att se dom så lyckliga i vattnet är ett glädjerus för mig.. 
Igår kom Johan och kopplade in maskinerna, såå SNÄLLT, så igår kväll premiärkörde vi en maskin och det verkar funka som det ska.. Tack Johan för det... 
 

JO.. Alla som ska till mig på lörda, (ja vet ju att ni läser allihop) så vill jag bara berätta att Jag kommer att bjuda på mat, så var inte mätta när ni kommer, jag kommer även att bjuda på vin eller Öl till maten och sen om man vill dricka mer så får man ta med eget.. Det kommer bli lite dessert åxå... Så nu vet ni det... Det e kul att alla ni vill komma och jag tror på en lyckad kväll.. GLÖM EJ badkläder+handduk, för vi ska bada jacuzzi utomhus...

Alltså, Noel har blivit en envis liten kille nu, han tror att allt ska vara på hans villkor och om inte blir han vansinnig, alltså han kan skrika, HÖGT och länge kastar saker runtom sig och blir jättearg, man kan ju inte låta honom göra vad som helst.. Ibland blir man frustrerad..
Jag kan starkt rekommendera www.annawahlgren.com  där finns mkt bra att läsa, sen behöver man ju inte ta till sig allt, men man kanske kan förstå på ett annat sätt varför ens barn beter sig på olika sätt och i olika sammanhang..
Jag har även barnaboken och tycker den e jättebra, kanske inte allt som står, men jag tar till mig det som jag tycker känns bra och rätt..

Nu har Noel somnat, så nu ska ja sitta här en liten stund till sen ska jag sätta igång, kläderna måste läggas på plats sen får jag se hur mkt ja orkar ida, känns segt..
Nu ska ja surfa vidare..
  Anonym  

Jag tror också på en lyckad kväll :) Verkligen tack för att jag är bjuden.. hehe :) Ses på lördag! :)

Datum: 2008-11-20 / Tid: 20:29:58
URL/Blogg: http://atina.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?