Fixardag...

Idag har vi ganska så mkt att stå i... Nu e Gabriel inne med Melwin på dagis sen direkt blir det nog en snabb tripp till Gekås för vi måste verkligen ha en grind till trappan, just nu står de en flyttkartong i vägen för Noels största intressen just nu e just trappan.. Sen blir det hem o tömma den andra lägenheten lite mera... Och fixa så det kommer upp lite på väggarna, men inte för mkt här e så fint nu..  Sen kanske Lina o barnen kommer o hälsar på.. Vore himla kul..

Denna dagen kommer i övrigt bestå av plock och röjj... Fasen va saker man samlar på sig, de e inte klokt hur mkt skit man har som kan slängas eller säljas..
Melwin e även han i stort behov av en ny säng, hoppas vi hittar en fin snart..
Noel kryper omkring här på stengolvet, men det e så himla skönt med golvvärme, tror knappast att vi behöver ha på elementen i vinter, vi har ju braskamin med och veden ingår i hyran fick vi reda på igår, vilket e super, de e bara att gå bort o plocka från vedbon..

Vi har ett problem... TV´n funkar inte vi får ingen kontakt, så det måste vi åxå lösa, man vill ju sätta sig en stund på kvällarna o glo lite för avslappningens skull..

Ne nu ska ja göra mig och Noel redo för en Gekåstripp, en väldigt snabb tripp..

Ikväll åker min Älskling till Finland.... Ohhhhhhh va ja kommer sakna honom... 

 
  lina  

synd att vi inte kunde komma ut i dag :-( Hade glömt att a skulle jobba så jag hade ju ingen bil. Kanske i veckan? Eller ska du vara hos mormor?

Blir nog inget med er gamla lägenhet :-( Men det tar vi när vi ses. Ha de gott så länge! Kram kram

Datum: 2008-09-22 / Tid: 19:44:47
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/
  johanna  

Ok, jag e hemma imorgon med hela dagen, då kanske?



Japp vi får prata mer när vi ses...

Datum: 2008-09-22 / Tid: 21:42:52
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?