the day...

Ida ska vi ju, som alla redan vet nu, FLYTTA... O va gör jag... jo ja sitter här o glor på allt som måste ner i kartonger men jag vet inte vart jag ska börja... Det e ganska så mkt kvar, tur  vi har 2 veckor på oss...
Städningen i vår nuvarande lägenhet e de tråkigaste, men det måste ju göras...
Så måste vi måla om ett par väggar med, det har blivit lite för många hål i vissa väggar... Det ska vi vara försiktiga med nu, vi ska verkligen välja med omsorg vart varenda sak ska sitta, och så ska vi köpa tavellister till alla foton så slipper man skruva för mkt i väggarna..
Vår fina tavla som vi fick av annika o Jonas i bröllopspresent ska upp, jag Älskar den...

Nu ligger även tvättmaskin, torktumlare och sängen ute till försäljning, vi ska även sälja bilbarnstolen och ett skötbord, för från o med nu får Noel ligga på tvättmaskinen när vi ska byta blöja..


Annars så... här händer inte så mkt annat idag, flytt hela dagen, Melwin har förstått nu att det e flytt på gång så han e förväntansfull, han ska ju få et Nytt rum.., Ja ska ta en massa bilder sen när vi kommit iordning...

Senare ska vi även bjuda vår flytthjälp på pizza... Nåt får dom ju ha för att dom sliter för vår skull...

Nja.... inte så mycket mer att säga, jag kommer nog inte vara här förrän imorrn igen...
Ha en fin söndag alla...
  Karolina  

Så roligt med flytt, fast jobbigt. Särskilt packninen, själva bärandet är väl inte så farligt med detta att packa ner alla sina saker och sedan lyckas komma på bra ställen att ha allt på igen. Det blir ju alltid de där lådorna som man inte vet vad man ska göra med. Antingen så förblir dom oupp packade till nästa flytt elle så häver man bara upp dom någonstans.

Vi tog tag i Majas rum i helgen iaf. Eller rättaresagt det blev jag som fick göra det. Jag hade köpt en väv som skulle vara bra och sätta innan man målade, för att få bort alla tapetskarvar mm. Jesper såg ingen som helst mening med den och när den inte då gör precis som han säger med en gång sså har han verkligen inget tålamod. Så han blev arg och jag fick fortsätta. Det är tur att man har lite jävlar anamma i sig så att det händer någonting här någon gång. Ser verkligen fram emot att få Majas rum klart, det kommer bli så mysigt. Men det är mycket jobb kvar.

Vilken söt höstklädd Noel.

Massa kramar till er alla

/ Karolina

Datum: 2008-09-22 / Tid: 08:01:16
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?