2.a April...

O äntligen har vi kunnat ligga i sängen tills 08.. Noel har faktiskt njutit av att sova.. Gott för mig o nu e jag på mkt gladare humör..
Noels hosta e inte så mkt men när han väl hostar låter de inget vidare, febern har lagt sig lite men näsan rinner i ett..
Vi ska vara hemma tills 13-tiden allafall.. Men då måste vi ta bussen till stan, jag ska möta upp Gabriel därinne o så ska vi till BM kl 15.oo Skönt o kul att Gabriel faktiskt gör allt för att gå med mig på dessa möten.. Klart, han vill ju åxå lyssna på bebis..
Morgonen här blir lugn har lite smått o fixa med, som den satans tvätten som aldrig tar slut..

Igår ville Gabriel o Jocke till Gekås o eftersom kl redan var 18 så följde ja o barnen med, de skulle ju ändå bara för en timme..
Vi hittade faktiskt en hel del, ett helt nytt dagis-set till Melwin, fodrat regnset, Vindjacka, vantar o så en sydväst..
Perfekt nu för än e de inte dax med tunna jackor o jeans, de e en svår övergång, man vet inte riktigt va man ska ta på dom nu. Den tjocka vinteroverallen e föör mkt.. Hoppas detta blir bra..
Noel fick 2 set myskläder o sockar.. O jag fick 4 st toppar magen kan växa i, hittade inget på mammaavdelningen tyvärr.. 
Så fick jag även frågat snällt efter silkespapper o fick köpt en bunt för 25 kr, den vägde säkert 5 kg, nu kan vi packa...  Det var snällt av personalen..

Vi kom hem vid 20.3o la barnen o sen namnade jag alla nya kläder..
Gick sen o la mig kl 21.3o, trött som man e, förr kunde man sitta uppe till klockan 00-01 lätt, skulle inte gå nu..

Ne... kanske e de dax o slå en pling till mamma o fråga om hon har lust me en fika senare idag..
sen ska ja dit o ligga på soffan en stund innan jobbet..

Ojjj... Nu ringde mamma... inte så roliga nyheter, bilen lämnades in igår på service, o så ringer dom idag o säger att toppen har gått... o att hon e utan bil tills på tisda minst.. Så hon måste åka idag, med brorsan.. Det e ju synd, vet en liten herre som kommer bli jätteledsen.. Han som såg fram emot att få va me oliver imorrn igen o simhallen mm mm.. Ja de e bara att ta det som de e.. Nu ses vi i juni igen, då i Strömstad..

Jag får ta o jobba natten i vilket fall, e ju ledig resten av helgen sen.. Får hellre bli utan sömn imorrn o somna tidigt på kvällen..
Eller jag kommer decka redan klockan 16 när vi hämtat Melwin..

Jaha o då kanske inte Annika kan åka upp heller, hon kunde inte åka ida, o så e de ju ganska krångligt att ta tåg o buss upp..
Tur de finns fler tillfällen. men ATT mammas nya bil ska krångla såhär, hoppas hon får det på försäkringen, det kunde man visst i vissa fall när bilen knappt gått 4000 mil.. De e bara att hålla tummarna nu..

Ne... nu ska ja börja här, latat mig tillräckligt nu på morgonen..
Noel leker me bilar o myser...

Ha en fin da alla..




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?