Hemma....

E vi nu igen... Vi kom hem runt 01- tiden inatt.. Båt och bilresan gick bra o barnen var snälla alla 3.. Det känns ganska så skönt att vara hemma ändå.. Massor att ta tag i men det ska jag fixa sen.. Nu tar vi en lugn morgon framför barnTv o myser i soffan..

Vi har haft det jättebra på semestern, sissta dagarna har vart slappa, men på söndagen åkte jag o Gabriel och de 2 små barnen tillbaka till medeltidsmarknaden igen o gick omkring en stund, mest för att få lite fina foton då jag vart dålig på att fotografera..
Sen körde vi omkring lite med bilen, hälsade på eva o nisse lite snabbt o sen blev vi bjudna på jättegod mat av Jesper o Karolina hemma hos svärmor..
På kvällen myste vi framför Tvn o jag fick amma Tim i stort sett hela tiden under 2 timmar, han har väl någon tillväxtperiod nu.. Magen blev stor som en badboll o han var så nöjd efteråt att han sov hela natten igenom..
På måndagen packade vi mest, massor att sortera o massor att sortera..
Alltid tråkigt o åka ifrån, men de e ju så man lär sig... Barnen ville inte åka hem, speciellt inte Melwin som tjatade om farmor hela vägen hem o hur mkt han ville tillbaka..
Men vi får hoppas vi ses snart igen..

Innan vi åkte till båten handlade vi mc´donalds o åkte ner till Almedalen o käkade, dit kom även Jacob, Lisa o söta Amon..  Så sa vi snabbt HejDå till dom åxå...

Har tyvärr ingen kamera här så inga bilder just nu, den ligger kvar i bilen..
Gabriel jobbar idag, känns konstigt att vara själv med alla 3 barnen men det ska nog gå bra..  Men det har vart skönt att han kunnat vara helt fri de första veckorna med lille Tim...
Det har regnat en hel del men nu så ser det ut som att solen kikar fram.. Hoppas det så vi kan gå ut sen..
Måste även åka till baby-huset o fixa ett myggnät till Tim, så vi kan ha han sovandes ute, innan dess får han sova inne.. ALLA myggnät var slut på babyproffsen i Visby.. 

Ne.. har inte mkt på hjärtat, ska ändra min Blogg lite ska bara klura ut hur, men nu när Tim e här så vill ja ju ha han med åxå och lite nya bilder på barnen..... Ska försöka fixa lite i Photoshop sen..

Jo.. ska föresten lägga in 2 filmer åxå från tornerspelen..

Ha en bra dag alla...

  Charlotte  

Välkomna hem!Det låter som en toppen semester på alla sätt och vis!

Datum: 2009-08-11 / Tid: 10:46:03
URL/Blogg: http://hemmahosfyrklovern.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?