Ojjj..

Nu har det gått sådär länge igen sen jag bloggade sisst, som 3-barnsmamma e det inte lätt att få tid framför datorn, o sen e det ju mysigare att mysa med Tim på kvällarna än att sitta med datan varje kväll. Men nu när han ligger o sover så gott på pappas mage kan jag ta mig lite tid..

Ja vad har hänt då... Inte så jättemkt men vi har haft några bra dagar, Gabriel har jobbat en hel del åxå.
I fredags var Melwin hos tandläkaren, det gick jättebra och han fick beröm för sina fina tänder...  Vilken TUUR.. känner att man vart lite slarvig nu på sommaren med tänderna, vissa kvällar mm då han somnat i bilen el på soffan, då har man inte direkt väckt honom för att borsta tänderna, men dom var så fina sa hon och han fick lite bananfluor penslat på vissa.. O så fick han med sig en tuff tatuering hem, den var uppskattad :-)

Efter det så hälsade vi på på Montessoriförskolan, Melwins gamla ställe... Så glada alla blev o melwin tyckte det var jättekul att träffa de gamla kompisarna, det tog inte många minuter förrän dom fann varann igen och lekte precis som förr.. Där bjöd vi åxå på glass det var uppskattat.. Fröknarna fick en fin blombukett..

                                                               Melwin innan besöket hos tandläkaren..



                                                         Glass me kompisarne, Noel tyckte detta var minst lika kul...




När vi hade lekt färdigt på förskolan i 1½ timme så åkte vi till Herbert´s för att fika med Lina, Andreas, Saga o Wille...
Vi käkade lunch/middag där åxå.. Sen handlade gubbarna ostar på Kvantum, o vi mammorna gick till Lekplatsen med alla barn.. :-)




Och nårra bilder på Tim, han växer fort... I fredags var vi på BVC och vägde o mätte, han väger nu 5200g o är 58cm lång...









Igårkväll kom Lina, Andreas o barnen... Vi åt en STOR-ostbuffé med massa gott tillbehör, barnen åt Makaroner o köttbullar och det var populärt..
Vi hade en trevlig kväll som vanligt, ganska så lugn allafall för oss mammor, barnen lekte kanonbra hela kvällen...









Idag har vi haft besök, farmor o rune kom, vi fikade och tjatade lite, dom tyckte vi bodde fint, o de gör vi ju...
Det var riktigt kul att ses igen det var verkligen alldeles för längesen nu...
efter det åkte vi på en liten bilutflykt, har spanat in hus och ätit på hamnkiosken..
Kvällen har vart lugn med Tv och mys...


  lina  

tack för en toppen kväll!!

Datum: 2009-08-24 / Tid: 20:48:49
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?