Onsda...

Idag e Tim 3 veckor och 2 dagar gammal... Vart tar tiden vägen, fast egentligen om man tänker efter har vi ju gjort en hel del sen han föddes..
Men det e lite sorgligt man vill bromsa... Man vill kunna lukta sin lilla bebis i nacken i evigheter.. Dom luktar såååå gott... Bebisdoften e den bästa doften som finns.. snart e den borta.. Då ersätts den antagligen med kräkdoft istället..
Allafall har vi vart på BVC idag och kollat vikt o längd.. Tim e nu 4820g tung och mäter 57,5cm.. e det möjligt... Han har vuxit massor... Jag trodde knappt på vågen först men det stämde ju.. Han har vuxit 5,5 cm på längden... PÅ 3 VECKOR... Fyyy...
Så jag kan nu slappna av och inse att min mat räcker.... Han klarar sig fint på att bara få bröstmjölk.. Mitt lilla matvrak..

Efter BVC gick vi till Herbert´s o fikade.. Barnen tyckte det var riktigt skojj.. Det var längesen nu.. Dit kom Annika o Johan så vi blev sittandes där ett bra tag..
Sen kom Gabriel o hämtade oss o vi åkte direkt hem.. Så jag har fixat med en massa tvätt medans Gabriel o barnen var roade av att klippa gräset.. Kvällen här har vart lugn.. Vi har käkat o kollat Tv..  Snart ska jag lägga mig o läsa min bok.. Den som jag glömde ta med mig till Gotland, ett tag tänkte jag nästan köpa en till likadan för jag ville så gärna läsa men men jag höll mig.. O nu... Har jag väldigt få tillfällen att läsa, så det får bli på kvällarna samtidigt som jag ammar Tim i sängen.. 

Imorgon kommer syrran med familj hit... Såå kul det ska bli, Melwin e överlycklig att han ska få leka med Oliver heeeela helgen.. Sen att mormor flyttar till Norge tror jag inte att han fattat ännu.. Kanske inte jag heller... 
Så mkt tid som vi spenderar tillsammans.. Nu kommer jag säkert bli en riktig hemma-mamma som bakar, pysslar o håller på i ett... 
Sen kommer Gabriel vara ledig större delen av fredagarna så då ska vi åka till simhallen hela familjen..
Nu funderar vi på att sätta in noel på dagis åxå.. 2 heldagar i veckan... Hade vart toppen att få en plats till honom åxå..  Tror att han behöver det.. Han e hemma med mig dygnet runt hela tiden.. Känns som att han behöver lite miljöombyte + kompisar att härja med.. 

Idag har det inte blivit många bilder tagna... Men jag tog en fin på Tim imorse.. Så så här ser han ut nu... 
Lilla underbara älskade bebis....  Ohh vilken stolt mamma jag é till mina prinsar....


 





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?