Renovering...

FAAAN, vad det e jobbigt att måla tak... Jag o Gabriel har samarbetat bra o har strykt hela taket i hall o kök 1 gång nu..  Det kommer behövas strykas 1-2 ggr till phuuuu.. jobbigt värre, men det kommer bli fint, kritvitt såklart... Recover tapeter ska upp på väggarna, som åxå ska bli vita o sen ska dom prydas med foton på kusinerna till barnen, eftersom vi inte ses ofta ska dom vara med oss på väggen.. Melwin o Noel har verkligen redan 5 kusiner snart 6..
Har även fått hit ett skåp som ska placeras i hallen, det kommer bli för skor och några jackor, sen ska några snygga krokar upp o en fin matta ska inhandlas sen e det klart.. Räknar med att det kommer ta hela veckan, eftersom vi kommer att göra det på kvällstid..
Sen e det vardagsrummets tur... Där e det en vägg som ska målas vit, kommer bli kanon, mkt vitt men det behövs här eftersom det e så mkt panel annars..
Fick även en massa fina blommor av mamma igår som ska placeras ut här i hemmet..

Vi har sååå mkt ideér men det e ju inte vårt hus... Tänk om vi får köpa det i framtiden, såå lycklig jag skulle bli trivs så himla bra här, känner mig verkligen hemma.. Barnen njuter av trädgård och egna rum..
O skulle jag få bestämma skulle vi göra en Inglasad veranda här på ena sidan.. men det ska vi allt fråga om, tänk vad härligt o ha ett uterum året runt..

Imorgon e lillprinsen... Lilla söta Tim 1 månad redan :-(
Jag ska beställa tid för fotografering på honom nu med för han e verkligen en supervacker bebis... Dom stora barnen ska åxå fotograferas såklart med sin lillebror och själva.. Det e dags nu tycker jag..
Sen nästa sommar vill jag ha en fotograf som fotar dom i Visby, bland alla fina ruiner som finns kvar, skulle bli superfina kort..
SJÄLVKLART ska vi till Gotland på nästa Medeltidsvecka åxå... ÄLSKAR DEN...

Och fyyyy vad jag har mkt denna veckan...
Måste ringa FK och beställa hem blanketter, ska ringa MVC för tid för efterkontroll, På onsdag börjar Melwin dagis o på torsdag ska vi till BVC med Tim, sen på fredag ska Melwin först till Tandläkaren o sen klippa sig...
Sen ska dopet börja planeras åxå.. phuuu hur ska jag hinna allt..

Vi har bestämt att Tim ska heta - Eric Tim Engman-  Eric e efter min riktiga morfar, jag har aldrig träffat honom, tyvärr så gick han bort och först då fick mamma kontakt med sina 2 bröder hon hade på hans sida. Dom har nu bra kontakt och jag har träffat den ena brodern som e en väldigt kul person..
Så nu har vi helt plötsligt 2 nya morbröder o 6 nya kusiner... Konstig känsla.. Men kul samtidigt att dom fått kontakt nu och lär känna varandra bra..
Allafall tillbaka till namnet Eric, vi tycker självklart att det e jättefint åxå.. MEN vi diskuterade fram oss till det idag.. Jag har hela tiden velat ha JONATAN men det tyckte inte Gabriel alls passade..
Men visst e det fint... Jonatan Tim Engman... MEN nu har vi bestämt Eric för det tycker vi båda om... ;-)

Ne... jag e HELT slut, har jobbat hårt idag, (inte konstigt att man rasar i vikt) Jag har krattat hela trädgården efter att Gabriel klippt gräset, jag har sågat ner ett halvt äppelträd, o så har jag plockat undan krukor, slängt vissna blommor o röjt nere vid stugan, sen har jag kört trimmern utmed kanterna i hela trädgården o så har jag målat nu ikväll...
Jag e nööjd med min dag, imorrn kommer jag att fortsätta ute.. Sen ska garderoberna sorteras, behöver mer plats o allt känns bara inknökat för att man just då när man har lagt in det vart stressad o bara tryckt in det i något tomt hål..
Nu ska vi få iordning på allt sånt som vi bara har struntat i innan, nu e Tim ute o mina krafter kommer sakta men säkert tillbaka, det känns underbart att faktiskt kunna använda sin kropp igen...
MEN ryggen kommer alltid vara ett problem, jag får lära mig leva med det o träna upp den o sen ha riktiga skor från ortopedtekniska, allafall vinterskor o promenadskor..
men det vet jag mer om när jag träffat läkaren, jag e bara superglá att foglossningen börjar släppa helt och jag känner knappt av det.. :-)

Ne... Bla,bla,bla,bla... Massa tjöt, inget vettigt....

Nu till duschen sen i säng... Imorrn e allt som vanligt igen, en liten Noel som gapar MAMMMMMAAAA kl 07 på morron...  Men jag har allafall världens bästa man som låtit mig ha sovmorgon nu både lörda o sönda... Underbart...

GONATT....




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?