Julsemester....

ja då var det ett tag sen igen, men 2010 får bli ett bättre bloggår.. :-)

Vi bestämde oss för att åka upp till Hemsedal o överraska Mamma o syster över julen, så i tisdags åkte vi, kl 00.3o på natten satte vi oss i bilen o körde... Eftersom det snöat så var motorvägen ett stort kaos och det tog tid. Men det var ändå en ganska så lugn resa o istället för att krocka med en timmer-bil så körde vi i diket en gång, MEN våran pärla till bil klarade sig ur snöberget o snart var vi på vägen igen.. Kl 11.3o var vi i Hemsedal.. ÄNTLIGEN...

Vi letade upp systers hus och jag gick o knackade på dörren, ingen som öppnade så jag gick in o sa HALLÅ... hörde mamma någonstans säga ett ögonblick, så jag stod kvar..
Hon hörde verkligen inte att det var jag, till slut kom hon och blev helt paff... ha ha ha FASEN vilken min... ASKUL... Fick en bamsekram sen lastade vi ut alla barnen från bilen och dom var glada att komma därifrån, sträcka på benen...

Vi bytte kläder o bytte på barnen o sen körde vi o hämtade Oliver på barnehagen, HAN blev sååå gad av att se Melwin, o han åxå helt paff.. ha ha men direkt lekte dom som 2 tokar..
Efter det körde vi vidare till cafét, vi smög in o gick fram till disken.. Melwin ropade HEEEJ... O Anna blev lika paff hon, ha ha roligaste vi gjort på länge.

Vi fikade där men barnen var inte lugnast efter bilturen så snabbt åkte vi vidare hem till mamma packade in hela vårt hus som vi knött in i bilen o körde direkt hem till systers hus igen..
Där kunde barnen leka av sig på dom stora ytorna.

Kvällen kom o vi käkade lite mat sen åkte vi hem till mammas lya. Vi bodde in oss och sen somnade jag nästan på soffan...
Mamma var tagen av att vi var där o kunde inte sluta prata om det, ha ha ha...

1:a dagen fotade jag den finaste tjejjen som finns...



JULAFTON...

Vi vaknade kl 9 och det hade snöat hela natten, det var så fint, vi bestämde snabt att vi skulle möta syster m familj i barnbacken, så när vi hade ätit frukost tog vi på oss massa me kläder o körde iväg.
Vi hyrde skidor o pjäxor till Melwin o snabbt därefter åkte Melwin med Ben upp och ner, han tyckte det var jättekul. Noel fick åka snowracer o nöjde sig med det, efter ett tag gick vi in o drack varm choklad på restaurangen. Sen ut en stund till.. Det var härligt ute bara 5 - grader. Solen sken..



Efter backen åkte vi hem till mamma gjorde oss iordning snabbt, sen åkte vi hem till syster, där lagades det jul-lunch.. Jag gav våran julklapp till Felicia, som blev väldigt glad för den fina klänningen och skorna, det skulle på DIREKT...

Sen var det dags för jullunch och det var så gott, barnen mumsade i sig åxå. Sen när det var avklarat fixade vi oss fina, för snart skulle kanske tomten komma.. Och det var en låång väntan för de små. Men det till slut kom han och då var det Total Lycka..




FORTSÄTTNING KOMMER JUST NU KRÅNGLAR ALLT... IRRITERAD...

Sååå here we go again....





Dagarna efter jul var vi i backen på dagarna, det är ett toppenställe för barnen, vi umgicks mkt, fikade mellan åken och lagade god mat ihop... Brorsan kom åxå till Hemsedal...  Gabriel lekte med pojkarna ute i snön så dom var SLUT på energi o lekte lugnt inne sen, vi hade verkligen mysiga dagar... och Lugna kvällar framför Tv´n.
Det kom mängder med snö varenda dag och vi passade på att vara ute mkt.. Noel var som en ängel, lugn o snäll o nöjd. Denna resan ångrar vi verkligen inte o nu längtar vi tills i Mars då vi ska upp igen o åka massa skidor, o så ska ja se till att gå på After-Ski åxå ;-)



  Anonym  

o så trevligt repotage du har fått till om julen i hemsedal o korten e så fina massa kramar mamma

Datum: 2009-12-30 / Tid: 20:02:16
URL/Blogg:
  lina  

ååå ser fram emot fortsättningen! Så fint!

Datum: 2009-12-30 / Tid: 21:36:32
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/
  Annika  

Hur kunde jag missa allt detta=(

Fan jag skulleåkt upp.. men snart snart ska jag oxå få vara i dalen=)

Datum: 2009-12-30 / Tid: 23:48:56
URL/Blogg:
  Sandra  

Jätte kul att läsa om eran tripp till lilla Dalen :) Kul att dom blev såå överraskade och att ni fick en mysig tillsammans allihopa! Vill oxå åka o hälsa på dom nu juh!

Datum: 2010-01-02 / Tid: 01:04:19
URL/Blogg:
  lina  

Såå fint! Vad mycket vi har hittat på tillsammans under året egentligen. Roligt! Mer sånt 2010!!

Kram vännen!

Datum: 2010-01-05 / Tid: 17:52:10
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?