Äntligen kväll..

Idag har vi haft fullt upp, läkarbesöket tog lite tid, dom tog prover på Melwin och det visade sig vara Scharlakans-feber han har. Inte alls kul. Detta betyder att han ska vara hemma nu i 10 dagar och han får inte bada i simhallen heller, även fast han e ganska pigg o glad o feberfri. Så e det han har fått Penicillin nu och ska äta det 3 ggr om dagen i 10 dagar.. Det e ganska så smittsamt men efter 2-3 dagars behandling så smittas han inte längre. Imorrn ska vi bara vara hemma o mysa, kolla filmer och baka nån kaka.. 
När penicillinet har verkat så får vi väl göra annat som att fika o gå på promenader, får se hur han e imorgon för man kan bli sämre innan penicillinet börjar verkar. Men samtidigt sa läkaren att det var tur att vi kom idag för annars så hade han blivit jätteslö bara tills imorgon. 
Nu sitter Melwin o leker med sin LEGO-Robot, han fick den idag på posten och det var en present ifrån Gotland, från Jesper, Karolina, Maja o Axel. Han blev jätte-jätte glad..
Så fick han en jättefin tröja och en rolig CD från farfarn och Christina, imorrn ska vi lyssna på skivan, Melwin blev verkligen glad för sina paket..
Melwin e uppe fortfarande, de e för att han sov i bilen innan, O sen får han göra lite som han vill nu när han e sjuk..

Efter läkarbesöket var vi hos mamma o lämnade fågeln o cykeln och fikade lite, sen handlade vi det nödvändigaste på Hajen och efter det tittade vi på ett hus!!
Så här har vi haft fullt upp... Vi kom hem 20- tiden och nu har vi ätit en god fruktsallad..
Och eftersom jag missade Bygglov idag så ska jag nog kolla det på Webb-Tv nu...
E pigg ikväll o de e inte vanligt brukar alltid vara trööööött...

Gabriel ska ut nu o sälja sina däck, en som ville köpa dom direkt.. O sen så åker han... buuuhuuu vad jag kommer att sakna honom... Inget kul, men vi ska in till Mamma o säkert ha film-kväll o äta en massa god mat...

Gonatt alla...



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?