Då va man på jobbet igen...

Efter en ganska så stressig dag... Noel vaknade 07 idag, liite tidigt just idag men de e ju vanlig tur.. Redan kl 10 var han trött igen o ville sova så då passade jag på att sova jag med, vaknade igen kl 12... Skönt att få lite extra sömn nu innan nattpasset. Sen blev det stressigt, Noels grejer skulle packas, leksaker, blöjor, kläder, nappar, flaskor mm
O så skulle ja o Noel bli klara med för att hinna med bussen kl 14.. efter mkt spring så kom vi iväg och vi hann med bussen..
Mötte Annika på stan, kollade skor, o sen gick vi o fikade.. Efter det var det dags för BVC Noel har växt minsann, han väger 11875g o e 84cm lång.. Han tyckte det var riktigt kul på BVC idag.. Annika var med oss där, sen gick vi o kollade stan letade efter linne-bodysar, hittade 1 på Kappahl, o så frågade jag snällt om jag kunde beställa för jag behöver minst  4 st till.. MEN minsann här går det inte att beställa nåt inte sa en otrevlig tant.. SUR jag blev, kanske inte för att det inte gick men sättet hon hade mot mig.. Men hon har jag handlat av innan och alltid e det nåt otrevligt med henne, men jag ska inte bry mig, Kappahl har söta kläder, synd att dom inte har Internetbutik.. Så nu får jag gå till Kappahl o kolla om det kommer in fler för dom skulle fylla på sa dom..
Kollade massa andra affärer, kollade på lite till Melwin åxå så nu vet jag vad han ska få..
Efter det tog vi varsinn MoccaLatte- takeaway och så gick vi till Kvantum o handlade lite.. Annika skulle laga mat o ja skulle ha lite till denna natten..
Gabriel kom sen till Annika o vi stannade där en liten stund, satte upp Noels säng o så lekte Melwin o Noel en stund.
Sen när vi skulle gå så var Noel jätteglad, Annika hade lagat Spaghetti o köttfäsås... Han vinkade åt oss o bara log... DÅ känndes det bra..
Vi köpte McDonald´s för det önskade Melwin sig o åkte hem till mammas lägenhet, la oss o kolla Tv en stund o sen åkte Gabriel o Melwin..
Nu sitter jag här på jobbet igen, kollar CSI o datan samtidigt.. E väldigt pigg..
Ska sortera foton o sen lägga in en beställning på nätet.. Så att jag kan börja pyssla sen..

Lägger säkert in nåt inlägg till här om Internet funkar ok, de har krånglat ganska så mkt nu..

Imorrn ska jag sova... till ca 13.3o O efter det hämta Prinsen hos Annika..




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?