Enkel middá

Blev det för oss idag, hade ingen alls lust att stå vid spisen länge idag.. Ibland e de kul att laga mat men ibland känner man inte för det.. Vi åt pommes, köttbullar o brunsås idag.. barnen tyckte allafall att det var väldigt gott så det behöver inte vara så speciellt alltid.
SNART, eller i April så får vi våran halva gris... Vi har beställt från en bonde utanför Varberg, så får vi bestämma själva åxå precis hur vi vill att den ska styckas, kommer bli fint med en frys full av kött, precis lagom till sommaren då man grillar mycket.. Skulle vilja ha tag på nötkött åxå men hur lätt e det? Om någon vet kontakta gärna mig...
Hade inte vart fel med både nöt o fläsk-kött i frysen..

Innan ringde chefen o jag fick 3 natt-pass till... yippie.. Då faller mina andra pass bort i den andra gruppen o det känns bra för då slipper jag jobba helger, de e helt perfekt, då jobbar jag alltså bara 1 helg på 6 veckor, o jag o Gabriel kan hitta på masa skoj på helgerna. Annars skulle jag ha jobbat 3 helger av 6 så nu känns det som jag fått ett ÄNNU bättre schema..
Ibland har man tur. Och timmarna blir nästan detsamma, nu blir det 5 timmar mer men de e bara bra det..

NEEEE nu ska jag ta o Duscha lilleman här, Melwin har kompis här idag till kl 19, grannens barnbarn heter Jacob o e lika gammal som Melwin, helt perfekt. Så nu bestämde vi att när han e hos sin mormor så ska dom fortsätta leka för dom kommer jättebra överens, först var dom ute en stund o spelade bandy, sen har dom vart inne för de e för mörkt ute.. de e kul me en kompis så nära.. O vad jag förstod så e han hos sin mormor ofta..
Det konstigaste e att dom e så lugna, de e bara bra, ha ha ha ha

Ne, nu e Noel trött på mig dags att göra han klar för natten, först duschen sen välling...

  Loa  

Beträffande nötkött!! fins att köpa i affären så vitt jag vet åtminstonde här i Texas...

Datum: 2009-02-05 / Tid: 21:26:27
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?