Födelsedagsbarnet..






Melwin har fyllt 4 år, en lugn födelsedag var det för honom idag, han undrade när gästerna skulle komma.. Men vi försökte förklara att vi ska fira han en annan dag, men det var ju inte så lätt...
Allafall tror jag att han har haft en bra dag idag, när dom kom imorse så fick han 2 paket av mormorn, det var 2 jättefina tröjor, och så fick han 1 paket av oss, Disneyfilmen Wallie.. Att han blev glad han som önskat sig den i evigheter.. Så det blev filmmys med pappa i soffan, Melwin ska även få gå o shoppa.. Han ska få välja lite kläder, och som jag vet blir det med Cars-tryck eller Spiderman.  Sen ska vi kolla på Gekås om vi hittar nåt bra spel..
Jag o mamma åkte till Willys o handlade, det som Melwin önskat sig i matväg..
Fiskpinnar & Potatismos.
Till det hade vi sallad, en supergod kall sås och massa grönsaker, så även fast det inte låter så lyxigt, så var det lyxmat för oss idag, speciellt för Melwin.
Till efter-rätt blev det Kladdkaka med glass..
Efter det var klockan såpass mkt att det var dags för Gabriel o barnen att åka hem o sova.

Den 1:a Mars e det STORT-kalas för Melwin, vi fick flytta fram det såpass långt för nu e det mkt jobb framöver, Gabriel kommer att resa en hel del dessa veckorna.

Idag sov jag till 14.3o igen, då kom barnen o väckte mig..
Har lite svårt för att piggna till det gör jag först när jag går på mitt natt-pass. Så nu sitter jag här på jobbet igen, sissta natten känns underbart.  Sen ska man komma in i den vanliga dygnsrytmen igen, som tur e har jag inga problem med det.

Nu ska jag kolla runt lite på bloggar o andra sidor som man måste kolla dagligen..

Gonatt




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?