Tisda o Onsda

Känns som att tiden inte räcker till, eller orken rättare sagt, har inte skrivit nåt här på 2 dagar nu..  Jag e nämligen sjuk... De e såå jobbigt o tråkigt.. Som tur e har jag Noel som sover 2-4 timmar per dag.. Då kan jag lägga mig på soffan o sova jag med.. Så här händer inte mkt alls just nu, vi latar oss bara..
Gabriel hämtade Melwin på dagis vid 13-tiden o körde hem honom, då hade dom köpt en massa glass med sig hem, såå gott de e när man har ont i halsen..
Noel tycker säkert att jag e jättetråkig, de e tur att det inte e ofta man ligger såhär.. De jobbigaste måste ändå va huvudvärken, för hade man sluppit den hade man nog orkat göra lite mer än att ligga ner..

Tisda.. Igår var jag åxå krasslig men det var ändå ok.. Ja o Noel vaknade halv 9. Vi tog det lugnt hemma röjde upp lite för att sen ta bussen vid 14- till stan.. Där gick vi en snabbis in på Lindex, kollade deras kläder, så fina. efter det mötte vi mamma på Netto, handlade lite där åkte sen vidare till Willys o handlade mer där. Sen hämtade vi Melwin på dagis.
Vi åkte hem till mamma o Noel var trött/skrikig.. Vi började med maten..
Fläsk med löksås o potatis.. + våfflor med färska bär o grädde till efterrätt. Gabriel kom hem vid halv 6 och strax därefter kom Annika.. Vi käkade tills vi nästan sprack så gott var det..    
                                                                                    




Efter all mat satte vi oss i soffan o glodde lite TV.. Ännu en trevlig kväll.... På måndag ska Noel sova hos sin fadder Annika för jag ska jobba natt och mormorn ska till Hemsedal. Jag tror detta kan gå jättebra, Noel känner ju Annika nu..

Nu kommer gabriel vilken minut som helst, vi ska käka korv stroganoff o ta de lugnt idag..

På lördag e det dax, Melwins 1:a barnkalas.. Ska bli jättekul.

Förresten... Melwins släktkalas den 21:a kommer vi att flytta. Gabriel kommer att va kvar i Grekland då. Vi ber om ursäkt för detta men hoppas att ni kan komma den 1:a mars istället  det är en Söndag.


Ha en bra Onsda i snön alla..
  Annika  

Jaaaa gud maten var helt underbar...

Magen stog ute=) det var som man var gravid i tredje månad.. hahaha

Alltid lika underbart och trevligt när vi har middag=)

Datum: 2009-02-05 / Tid: 13:55:04
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?