dessa rubriker..

Ibland e det vet verkligen svårt att skriva rubrik.. Varför måste man ha rubrik?? knäppt enligt mig..

Idag har jag o Noel vart hemma såå skönt, vart jättetrött och haft huvudvärk.. -men på eftermiddagen blev det bättre och kl 14 kom jag ur morgonrocken och Noel fick kläder på sig, innan har han gått omkring i pyamas och vart snäll..
Gabriel hämtade oss kl 15,3o och vi hämtade Melwin på dagis, sen åkte vi till Willys, handlade massor, trodde det skulle bli svindyrt men vi fick hem en massa mat för 1100 kr, bra priser på Willys.. 
Efter det åkte vi till posten o köpte 2 stora Sverigepaket som vi ska skicka alla kläder i till Karolina o Jespers lille Axel..  (Nej.... det blev inget Borås idag, vi skickar sakerna istället) 

sen åkte vi till babyhuset.. ja jag vet de e tidigt ännu o kolla barnvagn men de e ju sååååå kul.. Vi fick allafall kollat igenom Bugaboon, emmaljunga, Brio och Teutonia..
Det lutar emot en Teutonia eller bugaboo, det får vi ta sen, nu vet vi hur små dom blir, hur man hanterar dom, priser, vad som inkluderas i priset mm mm..
här e en av vagnarna vi fastnade för...  Teutonia Cosmo... Man kan blanda färger nästan hur man vill och få en jättecool vagn.. Den e fin även som sittvagn.. Undrar bara om man ska ha liggkorg eller mjuk/hårdlift.. Måånga frågor.. Den var väldigt smidig, lättkörd och såklart fin..


www.teutonia.se där finns massor av olika kombinationer och färger..

Sen åkte vi hemmåt... Packa in alla varor och började me maten... idag blev det Stekt falukorv med potatis, blomkålsstuvning och Senap- supergo husmanskost tycker jag..
Nu sitter vi här proppmätta fortfarande, barnen sover gott och säkert vi åxå snart.. E supertrött..

Imorrn vet jag inte alls vad jag ska göra... Kanske blir det staden annars blir det lugnt här hemma. skönt att inte ha några planer faktiskt.. Funderar ju på o köpa nåt gott på götagatans o gör extra go mat..
Allafall blir det ja o noel här hemma först.. Måste bara säga att de e såå kul nu när han förstår vad man pratar med han om, säger man att han ska få en ny blöja, trippar han iväg till toan, eller om man frågar om han ska sova, då vinkar han så gulligt Hej Då med handen och går till grinden i trappan.. Att man faktiskt kan göra sig förstådd de e kul, kanske för att vi tjatar så mkt här hemma..

I helgen tror jag vi ska försöka få lite gjort här.. uteplatsen e hemsk..

Nästa helg på lördag ska vi till pappa o ulla där kommer även Tora o Emil vara och kanske tom. farmor.. Kul o träffa alla faktiskt.. Får se till att gå en långpromenad me barnen för dom blir såå otåliga där inne... Bäst att ta med en massa leksaker, pussel o spel till Melwin..

Ne nu ska ja glo en stund på tv innan de e dags för sängen..





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?