Sissta natten...

på jobbet sen e de ledighet igen, skönt.. Dessa nätterna har gått jättebra.. 
Idag väckte mamma o Noel mig vid 13.oo... Noel e sjukare idag... Ringde vårdcentralen för han har variga ögon, men dom sa att så länge det e i samband med förkyldningen så behandlar dom inte sånt, för på små barn e det bara så. Så jag har köpt koksaltlösning o pads så ska vi tvätta av han så ofta vi kan.. Han var ju så pigg o gla igår så man trodde inte att det skulle vara så farligt men nu så e han väldigt förkyld.. Kanske får vi ställa in Svenljungaresan på lördag.. Tråkigt men vi kan inte åka dit med ett sjukt barn.. Så sån e situationen nu... Melwin e pigg o glá har vart på dagis och idag hade han haft väldigt roligt sa han.. Vi lagade gulaschsoppa och åt ostmackor till det idag, jättegott..
Sen drck vi lite kaffe, barnen fick varsinn glass o sen åkte dom hem.. Ja o mamma la oss idag igen på soffan.. glodde tv, o ja somnade en timma idá igen, sen var det bara att ta cykeln till jobbet..

Imorrn ska Gabriel ha personalfest för sitt gäng.. Jag vet vad dom ska göra för kul men kan ju inte skriva det här då jag vet att vissa läser.. Så imorrn kommer vi inte att ses heller, känns som att vi har vart ifrån varann en hel vecka men så e de ju inte, man e inte van att tillbringa så lite tid me honom så nu Saknar jag verkligen honom.. Tur de inte e såhär varje vecka..
Jag och barnen ska ha myskväll me mamma (om Noel e bättre) då ska vi hyra film o äta gott... Men om Noel e dålig ska inte mamma behöva vara vaken en hel natt o höra på honom.. då e de nog bättre att vi åker hem till oss, så får Noel hålla mig vaken..
Så allt beror på Noels tillstånd, jag tycker så synd om honom.. Stackars barn, att dom ska behöva vara sjuka..

Ikväll verkar bredbandet funka mkt bättre, igår fick jag inte igång det mitt på natten o blev skitsur igen, hade tänkt o skriva lite...
NU vet jag ÄNNU mer vad jag önskar mig när jag fyller år.... ETT SKITBRA PHOTOSHOP PROGRAM.... Tänk va mkt man kan gör då..

Nästa vecka e jag helledig, hoppas på att vi kan ta en tur ner till Falkenberg o bada på Klitterbadet i deras varma bassäng, sen sa Melwin att han gärna vill bubbla åxå.. Han tyckte det var så mysigt på LaLandia..

Ne.. Dags att hämta lite frukt o dricka, Återkommer troligtvis senare ikväll..




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?