SUR...

E jag nu... föööör att det mobila bredbandet krånglar som fasen, och det får inte ske när jag jobbar natt.. hållt på som en galning men nu kunde jag koppla upp mig hoppas att det blir bättre ikväll.. Att man kan bli sur på en data e inte dåligt heller, ha ha men man har nästan lust att kasta den i väggen ibland..

Dagen har vart lugn, kom hem till mamma deckade på soffan, o sov tills klockan va 11.45 inte jättelänge men de lär bli längre imorrn.. Noel stackaren e förkyld.. Gabriel lämnade han 7.2o imorse och när jag kom låg han i sängen igen så mamma skulle gå o sova en stund till medans ändå Noel sov.. Men Noel sov till 10.3o... trött han måste vart... När jag vaknade tog vi det lugnt jag låg på soffan ett tag o drog mig lite, sen gjorde vi oss iordning o tog en snabbfika på cafét.. Noel var ganska så pigg o gla och sprang omkring...
Efter fikan åkte vi hem till oss o hämtade lite grejjer, sen in till stan igen.. köpte Nässpray till Noel så han kan sova inatt och lite mjölk, sen åkte vi till mamma o där va Melwin o Gabriel redan.. Lagade mat, potatis o fiskgryta, supergott.. Sen åkte dom hem, så barnen kom i säng i tid... Ja o mamma la oss i varsinn soffa o glodde Tv, + att jag somnade till en timme... Skönt..
Sen pumpade jag mina cykeldäck o drog till jobbet o här e ja nu, o ska vara det i ytterligare 7½ timma...
Tur att jag klarar av det så bra, tror att jag kommer fortsätta jobba natt efter nästa mammaledighet..

PÅ lörda ska vi till Svenljunga, (har kanske skrivit om det innan) men dit kommer även lillasyster + kille.. Ska bli kul o träffa alla de går ganska länge mellan gångerna, vi får väl ta o promenera i den stora byn.. ha ha ha  Vilket BORING- ställe det e alltså, fattar inte varför folk vill bo där, men men de e ju deras liv inte mitt..

Dagarna då jag har jobbat natt e ganska så händelsefria, jag e mest simmig i ögonen o trött i huvudet... De e allafal skönt att kunna spendera lite tid med familjen mellan passen o ja tror vi kommit in i en ganska så bra rutin nu.. Så får ju mammas hem vara matställe o sovställe för oss.. ha ha ha Men om vi får en lägenhet i stan så blir det ju inte att jag åker hem till mamma o sover där, men just nu så känns det jobbigt om man skulle behöva ta bussen hem för att sova lite, risk finns ju att man somnar på bussen o vaknar långt hemifrån.. Hemska tanke..

Jag har vart lite dålig på o ta kort på barnen det senaste.. Men jag ska skärpa till mig o försöka fånga de roliga nu.. Noel e alltså bara så charmig just nu.. Han får en att le konstant.. Samma med Melwin han e liksom inne i en ganska så lugn period nu, han e nöjd med livet.. Förutom att han vägrar äta sås och krånglar när vi har brottom.. Men man ska inte klaga.. Dom e snälla barnen, inte mkt tjafsande längre..

Nu hoppas jag på att bredbandet ska funka så att jag kan fortsätta blogga sen...




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?