Ohhhh va jag skulle vilja ha...

Denna,

visst e den cool, en Retro-Kamera... En riktigt smidig o cool kamera..  Den presenterades på nyhetsmorgon igår morse o jag Älskar den... Nån gång blir det en sådan... Varför ska det va så jädrans dyrt...




OlymposPen E-P1
kan skryta med att vara världens minsta 12,3-megapixelskamera med utbytbar optik. Det är den första kameran som Olympus släpper enligt Micro Four-thirdsstandarden. Kameran har alltså ingen spegelreflex, som de flesta andra digitala systemkameror, utan använder sig av samma teknik som finns i kompaktkameror.

Kameran har 19 olika motivprogram och sex konstnärliga filter som ska hjälpa dig att fotografera. Den har också ett så kallat iAuto-läge där kameran själv identifierar vilket läge som passar bäst. Den kommer i två färger - en grå-svart och en vit-beige. Till kameran finns en mänd specialtillbehör, bland annat en läderrem i vintagestil, en extern blixt, en genomsiktssökare och adaptrar Olympus Pen E-P1 landar i butikerna i juli 2009. Tillsammans med ett 14-42mm-objektiv kostar den 9 000 kronor.  



VÄLDIGT dyr, det blir att spara länge....



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?