Tiden försvinner...

Ibland hinner man ingenting... Idag har jag dessutom sovit till 10.3o, men va skönt det var... Jag har sovit lite dåligt det senaste men nu så fick jag äntligen sova skönt..

Igår var det staden som gällde, jag var på MVC och Melwin på Vårdcentralen...

Melwin fick ögonsalva som han ska använda tills ögonen e helt kletfria + 2 dagar till.. Men redan e det mkt bättre, imorse var det bara lite lite klet, sådan salva gör susen..
Skönt om det kan försvinna snabbt så att han kan gå sina sissta 2 dagar på förskolan innan de  e semester..

mitt MVC besök gick bra, bebis e HELT fixerad.. O Magmåtten mätte 35 så allt var bra, gjorde precis lika ont som vanligt att ligga på den satans britsen o sen hade jag ont resten av dagen, min rygg pallar inte det..
Jag hade lågt blodsocker, bara 3... mitt HB låg på 110, nu blir det 2 niferex/dag och jag hade gått upp 6 kg i vikt... Sen inskrivningen, men det skulle jag inte oroa mig för så sett, men om jag vill kunna amma ordentligt så e det dags att äta upp sig nu, festa såser mm mm ohhh det e man ju verkligen sugen på nu i värmen..

Ja ja jag ska skärpa mig, men de e inte lätt att äta när matlusten e borta..  Borde allafall lägga på mig ca 2 kg till nu innan bebis ska komma... LÄTT.. ha ah men ja ska försöka..

Nästa besök e måndagen den 13 juli, då både till BM och till läkaren.. skönt att ha det på samma dag.. O då ska jag få svar på om det blir igångsatt eller ej..

EFTER det gick vi till David´s Gabriel beställde en ny telefon, den tåligaste som finns på marknaden 3 års garanti och den ska i stort sett klara av att bli överkörd av en pansarvagn... ha ha den va inte såå snygg, men han behöver den så som han förbrukar telefoner..

Sen blev det en snabbfika hos mamma, o efter det handlade vi lite mat o körde hem...

Började med maten direkt, Gabriel hade fått 2½ kg Entricot av den han byggde senaste huset åt, så han skar upp 2 rejäla biffar o till det hade vi sallad, färskpotatis o en god kall sås.. Mumms...
Vi satt ute o åt hela familjen.. Fredagsmys...

Sen blev det Grädde + blåbär o jordgubbar o kaffe o lite TV...

Men min rygg värkte så förbannat att jag varken kunde sitta i soffan eller på en stol så vi la oss tidigt...


Sjuklingen sover i bilen....



Middagsdax...






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?