Lååång natt...

Har det kännts som allafall, men de e för att det blir ljust så himla tidigt nu, man bara väntar på morgonen, men de e en lång väntan . Men annars har det gått bra, hostat lite men de e rethostan sen min dunderförkyldning som håller i sig ännu.
Nu ska jag snart sluta och jag längtar efter ett stort varmt täcke o bara få somna, soova till ca 14-tiden.. Ohh så gott..
Mamma har nu sagt upp sin lägenhet så i slutet av augusti flyttar hon till Norge o kommer hem igen i maj 2010, tänk då e bebis i magen nästan 1 år..
Så nu packar hon för fullt o kastar allt onödigt skräp o ger bort en massa saker.. Vissa saker ska hon sälja åxå. Det blir nog säkert bra.. Ska hjälpa till så fort magen e borta.. Nu kan jag inte göra så hemskt mkt.

Ohh Äntligen slår kl 07.oo  nu ska jag packa ihop alla mina saker för om 3o minuter e det jag som ska stå redo för att cykla hem..

Nje, har inte mkt att skriva om såhär p morgonen, tror att Gabriel var tvungen att ha datan ikväll och det betyder, inget bredband till mig inatt, svinjobbigt.. Men så e de vi har inget nytt fast bredband ännu då får vi turas oo med detta mobila..

Men jag ska nog allt hinna med ett litet inlägg till innan han åker hem senare..

Ikväll har Melwin grillkväll på sitt dagis o jag kan inte åka med, såå tråkigt, men jag orkar inte jobba om jag ska på galej innan jobbet. så e de ibland bara, ska be Gabriel spela in Melwin när han sjunger. han övar flitigt hemma varje dag på Idas sommarvisa o så har han bakat kärleksmumms på dagis. Då hade han sagt, hoppas alla mammorna, papporna och Noel och mormoarna gillar kakorna..

Ha en fina dag alla solen skiner allafall..



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?