AJJJJJ...

Idag skulle jag ju ta bussen till stan o som alltid stressar man o så skulle vi iväg, DÅ inser jag att jag har ingen vagn till Noel hemma.. faaaaaaaan... ja ja jag får väl bära ungen till bussen då... O så gick vi första halva vägen fick Noel sitta på axlarna o det tyckte han ju givetvis var jättekul, andra halvan bar jag honom på höften, 13 kg tung som han e.. När jag kom fram till busshållsplatsen var jag slut.. Då kom bussen efter bara en halv minut. Ingen vila ingen ro.. Nu får jag dock betala för  mitt äventyr bärandes på Noel, jag har så satans ont... Aj aj aj det gör jag aldrig om, skulle behöva massor med massage o värktabletter.  De e typ 1,5 km till bussen så de e en bit ändå..

När jag kom till stan gick jag direkt till cafét o då kom min Älskling med vagnen... Ohhh så gött.. Så glad har jag nog aldrig blivit av att se vagnen innan..

Vi fikade allafall ett bra tag, sen gick vi på stan hittade 2 par tuffa jeans till Melwin men måste tillbaka imorrn för jag lämnade in ett rabattkort på 50 kr som dom aldrig hade dragit insåg jag nu när jag kom hem, så imorrn får man gå o klaga + att Cars-tröjan han fick av farmor blivit missfärgad av sig själv, jag körde den i en vit-tvätt maskin och inget annat har missfärgats bara den, så det blir att klaga lite på det åxå, ja menar dom e inte billiga o så blir det så efter en tvätt på 40 grader.. Sur blir man då..

Kollade lite i andra affärer åxå finns mkt fint nu.. Vårkläder, känns bara för tidigt att köpa nu..
Jag och Melwin hittade även ett par urgulliga byxor till bebisen i magen, Jag kunde inte låta bli att köpa dom..

Här e dom, passar både till kille o tjejj, men ja tror ju de e en kille, fanns såå söta Rock-kläder på Kappahl, tyvärr väldigt utplockat redan.. Letade efter tröja till men den fanns inte i strl 56.. Dessa byxorna e såå mini o så vet man att dom kommer vara lite föör stora när bebis kommer.. Söta e dom allafall...



Ne nu ska 2 små vildingar i säng här o jag ska slänga mig på soffan o glo på Tvn hela kvällen lång. Orkar ingenting mer idag..

Trevlig kväll alla..
  Tora  

tuffa brallor sis! me like

Datum: 2009-03-09 / Tid: 20:32:02
URL/Blogg: http://glitterfjolla.blogg.se/
  Karolina  

Hej



Sitter här och känner mig jätte hängig och en väldigt gnällig Maja i knät. Vi har blivit sjuka allihopa. Jag är nog värst förkyld med feber. Maja är mest snuvig och hängig och med humör därefter. Vill ingenting, Fast det är klart jag är inte väldens roligaste heller precis. Axel börjar bli lite små snuvig med och kändes lite varm, hoppas att han inte fått feber han med.

Kändes vårigt här i förra veckan men nu snöar det hur mycket som helst, vill ju ha vår nu....

Oj vilken deppig kommentar det blev, ja ja. Man kan väl inte vara på topp jämt.

Har iaf fått ordning på nya gardiner i köket, känner mig jätte nöjd.

Kramar till hela familjen

/K

Datum: 2009-03-10 / Tid: 16:27:04
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?