Äntligen morgon..

Så att jag snart få ta cykeln till morsan o sova.. sååå gott de ska bli.. Har vart jättetrött sen ca 5.oo men de e bara o kämpa på.. efter nårra glas påskmust blir man lite piggare...
nu e Melwin redan på dagis o Noel e troligtvis hemma hos mormorn nu, om inte så väldigt snart, han e såå märkvärdig när jag kommer på mornarna.. Charmungen...

I eftermidda har vi inga planer alls känns skönt faktiskt.. Ville egentligen ha fisk till middag men ja vet inte den där maskgrejen gjorde mig lite skraj. Jag hatar verkligen sånt.. Men man får väl ta o glömma sånt... Fiskälskare som man e..
Inatt jobbar jag igen o sen e jag ledig, på onsdag kommer jag ju vara superseg men på torsdag ska jag ta o sortera o packa lite hemma.. För när syrran kommer vill man umgås med dom, inte va hemma o röjja..

I sommar ska vi träffa mammas bröder, o våra nya släktingar ska försöka få ihop en grillkväll, tänk att man har 2 farbröder o en massa kusiner man inte träffat, en av kusinerna gifte sig för ett par veckor sen.... Så i sommar hoppas vi på en träff med dom..
Tänk så många släktingar man har som man inte träffat.. Allafall jag, jag har en massa släkt i Norge åxå...

Ne nu e de snart dax att packa ihop datan med.. Varför känns tiden så långsam när man ska sluta snart.. Då går inte minutrarna snabbt.. Så e de nog för alla..

Bebisen i magen SPARKAS verkligen nu, och igår vägde jag mig vecka 22 och + 3,8kg..
Trodde det skulle vara mer, för jag har inte direkt vart nyttig.. Men nu e ja lite nyttigare.. Eller ja tror att tomatsuget börjar smyga sig på igen, varför??? Inatt har jag ätit 2 STORA tomater..
Konstigt begär... men de e väl bättre än många andra begär vissa får..

Ne nu så... snart dax att sluta jobbet...

Jag e nyfiken på... ROBINSON....

Linda Isacsson leder Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Premiär på lördag kl 20.oo

Hoppas på ett spännande program nu...



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?