jobba..

Då var jag på jobbet igen, de var ett tag sen nu, men det känns skönt att va frisk o kry så man kan sätta igång igen.

Dagen har vart lugn, Noel vakna 6.3o idag, såå tidigt... Vi gick upp o ja la mig på soffan o Noel lekte me alla bilar o allra helst med dom som lät mest, vi hade en mysig morgon faktiskt.. Kl 10.3o la jag honom igen för vila o då la ja mig själv på soffan.. Slappa dagen, de e ju så när man jobbar... Noel sov till klockan 12.3o o då satte vi igång med att packa alla grejjer, dessa dagar som jag jobbar spendrar vi mest tid hos mamma eftersom jag sover där åxå..
Gjorde oss iordning o tog bussen till stan vid 3..
Vi handlade på Kvantum.. vi skulle ha fisk idag, vi gjorde aldrig det igår för det blev för sent, jo... Så handlade jag 1 kg torskfilé o var så nöjd, promenerade med alla varorna hem till mamma o började med maten...
De e nu jag ska berätta nåt äckligt...  Jag stod där med fisken o höll på o panera då jag till min stora fasa upptäckte nåt som rörde sig.. MASK... I min filé.... Bläääääää... detta vägrar jag att äta, tar telefonen, letar upp mitt kvitto o ringer till Kvantums fiskavdelning o förklarar saken o hon säger att så ska det ju inte vara, ja sa ne, den vägrar vi att äta, så sa hon släng fisken, ta med dig kvittot så får du något annat här istället, jag tvekade, ska vi verkligen ha färsk fisk därifrån nu... Men ok.. hon sa att laxen e helt hundra utan mask den e odlad så det ska inte vara nåt.. ok sa jag, jag ska skicka ner min man så får han avgöra... Gabriel åkte ner o vi fick en stor fin bit lax som kostade massor mer.. Hon var trevlig o skulle direkt gå igenom all torsk som fanns...
TACK Kvantum för ett trevligt bemötande... Vi fick en god middag till slut o var nöjda trots mitt o mammas illamående när vi stod o stirrade på den äckliga masken...

efter maten kollade barnen på sitt favvo-program SvampBob-fyrkant, o sen åkte dom hem till oss, Melwin var såå trött.. Han kom från dagis helt svettig o jättetörstig, drack säkert en liter, ha ha stackaren, ska nog skicka med en flaska så han kan ta med sig vatten ut på dagis, för han svettas så otroligt när han gör saker, har aldrig sett en unge svettas på det viset som han..
Jag fick massa goa pussar o kramar innan dom åkte o så la ja mig på mammas soffa o glodde lite Tv i lugn o ro innan det var dags att cykla till jobbet..

Nu e jag här, fick med mig datan så inatt ska jag försöka fixa alla foton, har mängder som inte e sorterade o jag måste komma ifatt nu, + att jag e skitsen med bröllopsbilderna.. så det måste jag fixa innan denna månaden e slut..
har inte haft varken tid eller råd att fixa dom innan.. 3 månader utan lön, då e man rätt fattig..
Ja ja nog om det nu...

Ska kolla igenom massa andra bilder åxå.. Barnens album ska fixas, o på Photobox kan man beställa 1000 bilder för 499 kr, de e väl billigt??

Ha en fortsatt trevlig kväll alla, eller de flesta ska väl typ sova nu....



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?