Snart kväll..

Sitter här nu o har precis ätit middag, ska snart sätta på kaffe o skära ner en Honungsmelon, till det kanske det blir lite glass, eller då blir det ju genast så onyttigt.. Gabriel o barnen kollar Bolibompa.. Idag har tvättmaskinen gått i ett men alla Melwins ytterkläder e tvättade o typ en hel tvättkorg med massa annat, har nog bara en Ikea påse kvar med tvätt nu, det tar liksom aldrig slut..
Vi har även fixat lite hemma barnen har vart bra städhjälp men iblans kivas dom lite väl om dammsugaren.. Tur vi har 2 så här har ljudnivån inte vart sådär trevlig under en timme nästan..
Att 2 små pojkar kan gilla o städa så.. men de e ju bra så länge det varar..  Dagen har annars vart lugn, vi har bara vart hemma, Melwin kom vid 12.15 han hade haft jättejättekul på förskolan.. Han hade cyklat massor när dom var ute och maten var åxå god, så han hade en bra dag.. Imorrn gör vi samma sak 3 timmar helt själv ska han vara på förskolan.. De e skönt att allt går så bra för nästa vecka börjar jag jobba nätter igen o då e vi ibehov av att han kan gå.. Men det brukar räcka med 1 veckas inskolning.. Allafall i Melwins ålder o när dom har 3 års förskolevana..

Vid middagen innan!! Melwin vill ha ljsen tända alla middagar.



Noel gillar inte blixten



På sååå gott humör..



Melwin på baby-barn-mässan



Noel på mässan trötter



Dammsugar, för fullt.. Å va kul de E´



2 sånna här hade vi på Melwins kalas, jättefina
får alltid bra tårtor från Kvantum..



Sååå långhårig, har velat klippa honom nu  i över 1 månad
kanske förblir han långhårig, får se när Gabriel tar tag i saken..

  ela  

Hej vännerna!

Det har gått bätte bra med melwin på förskolan, men vilken energi han har. Det är tur att vi är ute mycket så han och de övriga fyra åringarna får springa av sig. I dag hade vi samling, där barnen fick fiska upp sina egna namn ifrån en matta, och sedan fick de lyssna på en flano-saga om olle som fick olika färger i ansiktet. Efter cykladet ute så blev det sång och musik. Melwin älskade vick på rumpan affären som alla andra barn.



Idag var jag och leo på stan och handlade paket till melwin. jag lämnade i morgon på jobbet om jag får syn på er. vill inte ge den till melwin inför de andra barnen, det kab se lite dumt ut kanske.



ha det vi ses i morgon

Nu kommer jag ju att se melwin mer än er (konstigt det känns)

Datum: 2009-03-04 / Tid: 20:15:04
URL/Blogg:
  jojjo  

hej Ela!!

Ja de e jättekul att allt går bra me Melwin, ja han e en aktiv kille han blir typ aldrig trött..

gabriel sa att han hade gillat vicka på rumpan leken, ha ha ha..

Vad gör ni imorgon kväll?? Kanske kan vi träffas o käka pizza eller nåt enkelt bara?

Ja ringer er ikväll, ha de bra.. kram

Datum: 2009-03-05 / Tid: 10:10:22
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?