.....

Kom inte på nån rubrik...

Har som vanligt när jag jobbar 3 nätter på rad inte mkt till fritid... Humöret har åkt upp och ner och dagrna har bara försvunnit,...  Så e det ibland, nu e jag bra trött och orkeslös... Barnen e inne i en trotsperiod och protesterar mot i stort sett allt..
Så just nu e de inte så kul...
Nu ser jag fram emot min ledighet och ska verkligen njuta av den, när jag ska jobba nästa gång då har vi redan flyttat, så fort det har gått om man tänker efter... För 3 månder sen fick vi huset, skrev kontrakt och nu bara om mindre än 2 veckor flyttar vi... Underbart e det...

Har inte heller haft så mkt att skriva om här i bloggen.. I måndags åkte vi in till stan, o sen dess har vi vart i stan... Vi träffade mamma på Rusta och strosade omkring lite, sen lagade vi god mat på kvällen... Färskpotatis och torsk i foliepaket, så gott...

På tisdagen väckte mamma mig kl 13.3o o vi gjorde inte så mkt, tog en tur med bilen, fikade med Anki på Herbert´s hämtade Melwin på dagis o handlade lite, sen lagade mamma kassler i gräddsås o potatis, jättegott, sen åkte Gabriel o barnen direkt för jag vart sååå trött..

Idag väckta mamma mig samma tid, Noel hade tid på BVC läkarkontroll och spruta.... Noel vägde 13900 och var 87 cm lång, läkarkontrollen gick bra och Noel fick sin spruta i armen, det tyckte han verkligen inte om..
Frågade lite om varför han e så sjuk, men det var helt normalt, han följer sin kurva bra och ser ut som en frisk kille... Ja ja tänkte jag... Vissa barn e visst väldigt ofta förkylda och det e bra för att bygga upp immunförsvaret.. Pratade lite om allt möjligt men alla mina frågor känndes nästan dumma när allt man fick höra att det var normalt.. Man vill ju inte att ens barn ska vara sjuka hela tiden det e jobbigt både för oss och Noel, det påverkar humör och tålighet..
Men det e bara att stå ut... Sen hämtade vi Melwin på dagis, pratade lite med fröken om hans dagar sen när jag e mammaledig och dom e så snälla o låter han vara där 2 hela dagar om vi inte kan lös det på annat vis.. Men givetvis får vi betala för de 20 timmarna extra i månden som det blir..  
Efter det åkte vi till McDonald´s o satte oss där o åt.. Noel var helt faschinerad av alla lastbilar o bussar utanför.. Melwin fick en cool spidermangrejj i sitt HappyMeal...
Sen hämtade Gabriel oss där o vi åkte bra o plockade upp lite saker hemma hos mamma till barnen sen åkte dom hem.. Vi hann prata lite åxå.. :-)
Jag o mamma la oss i varsin soffa o bara slappade i 2½ timme tills jag skulle cykla till jobbet igen...

Nu e jag här... Min sissta natt, alltid den enklaste natten att jobba då e ja så van att vara pigg o vaken... Sen att veta att man e långledig gör bara allt ännu bättre...

I helgen kommer mammas bror o hans fru... Då ska vi träffa dom :-) för första gången, spännande.. Mamma har inte vetat om sina bröder så länge , då hennes pappa gick bort fick hon helt plötsligt 2 bröder o vi fick 6 nya kusiner :-)
Ska allafall bli väldigt kul o se dom... Massa nya släktingar som man inte vetat om...

Ska även åka till Kungsbacka o säkert en sväng till Ikea... Vi har nämligen fått tag i ett vitrinskåp o en Tv-bänk på blocket, som jag e överlycklig över... Dom ska vi hämta i Kungsbacka... O då kan man lika gärna gå in en sväng på Ikea..
Sen ska det köras till huset.... Huset som snart e vårt....... :-)

Imorrn ska mamma ha Melwin och Noel en stund, för Gabriel ska till Halmstad o fixa det sissta med huset där.. Men bara några timmar sen kommer han hem igen.. Då hoppas jag att jag får lite tid över till symaskinen... Har en massa ideér nu och så tycker jag att de e ganska så skönt o sitta där o fixa med sitt tyg..
Får kanske ta en sydag i helgen åxå...

Inatt kollade jag på dokumentärer om fängelser i USA, olika gäng i fängelserna o hur allt funkade mm mm Fy Fan skrämmande ju.. Där mördar dom varann som ingenting.. Så inatt var det för en gång skull spännande Tv, sen var det ett reseprogram om Bali åxå på TravelChannel.. Vilket paradis...

Nu vet jag inte vad jag ska se på idag, onsdagar e trista...
Missade Äntligen Hemma igår så det ska jag se nu på Webb-Tv..

Ja... har allafall fått ihop ett inlägg, sen om de e så intressant vet jag inte...

Jag har allafall världens bästa man.... Han e mitt allt... Såna dagar som jag har haft nu så e det skönt att ha honom o kunna prata med, han stöttar mig i ALLT...


Ha en bra kväll alla... :-)






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?