Fredá

O en riktigt slapp freda har vi haft.. Noel vaknade väl vid 6 tiden o sen var det full rulle på honom, tokiga ungen... Melwin sov till 9 o ja låg på soffan till 10... Trött så ida hade vi en riktig bolibompamorgon..
Sen åt vi frukost här o sen var det dags för Noel att sova igen, Melwin var trött o lite förkyld så han kollade Tv.. Det får man när det öser ner ute...
Jag o mamma satte igång symaskinen o sydde ett örngott till bebisen.. Såå fint det blev.. Riktigt nöjd e jag kommer bädda med det hela sommaren..
När Noel vaknade så blev det bad för båda två busarna..
O sen åkte vi o handlade på Hajen.. Efter det åkte vi hem igen o började med maten.. Idag blev det Falukorv m potatis o senapssås.. O så bakade jag en äppelpaj idag igen.. Gabriel o barnen åkte hem vid halv 7 o jag har legat på soffan sen dess, bästa att vila nu innan man ska jobba hela natten..

Riktigt tråkigt e det när de e första natten, imorrn kommer det att kännas bättre o sen sissta natten e alltid lättast... Tur att man bara har en sån här helg på 6 veckor... Då e de ändå ok..

Idag har vi mest slappat o vart inne, dagen har trots det gått väldigt fort.. Noel e på bättringsvägen.. Men näsan rinner i ett.. Nu e jag riktigt trött på alla förkyldningarnar.. Blir inte lillprinsen bättre snart så får vi hälsa på farbror doktorn... Men vissa barn e ju mer sjuka än andra, Melwin var typ inte sjuk alls förrän han var 1½ år.. Då han fick dagisbaciller.. Jag har peppar peppar inte drabbats av deras baciller o hållt mig helt frisk..

Lite bilder har det allafall blivit under dagen.... Ska lägga in dom nu....


                                                                              Pyamaskillen..... Långhårig som attan...



Badkillar....




Nybadad goding...



Inte utan min välling....



Numera e de mkt bus i sängen, mormorn e inte lika nöjd..


Hunden o barnen e kompisar...





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?