Ja... ja vet såå dålig uppdatering...

Sönda, Månda, Tisda o Onsda, torsd o freda har gått nu o jag har inte vart så flitig på Bloggen än en gång.. Egentligen tänker jag på det varje dag, men jag prioriterar inte den just nu, det får bli när tiden finns.. MEN jag vill och jag ska bli bättre, Inläggen tar inte många minuter och dom måste ju inte bli så långa varje gång… Veckan har hittills gått fort… Jag vill ha en ny bloggdesign.. Ska hitta nån som kan göra den bara...

Sönda: Då var vi på bomässan i Sparbankshallen det var inte så mkt att titta på där, barnen var på urdåligt humör och ja, ni vet man svettades mest och tjatade på barnen så direkt givande var det inte, fick alla fall norpat åt mig lite kataloger, barnen fick smaskat lite godis o sen var vi snabbt därifrån..Vi åkte till sörse o handlade grillat o sen träffades vi hemma hos oss igen o käkade Andrea, Jonas o barnen.. Vi slappade i soffan en stund, barnen lekte o senare spelade vi lite Wii..

Kul e de på stora Tv:n..

När det var läggdags för barnen åkte besöket hem igen o vi slappade vidare i soffan, trötta som bara den..

Månda: Då vaknade vi först 9.3o skönt, Jag var gansk så segstartad den dn så det blev film o frukost, tvättade lite, plockade lite o gick bara omkring här hemma, hade huvudvärk i stort sett hela dagen, till slut orkade jag inte med huvudvärken så jag tog en Panocod Åhh den verkade snabbt och jag blev fri.. Underbart, o eftersom man inte får amma när man tagit sån tablett så fick Tim ersättning istället..

Lata var vi hela måndan o när Gabriel kom hem laga vi mat, badade alla barn o myste sen i soffan till Tvn hela kvällen, jag somnade till o med på soffan med Tim o vakna igen kl 02..

Tisda: STÄDNING på schemat, tråkigt men nödvändigt… Det var fint väder ute men kallt som fasen, brrr.. Jag fick sorterat lite grejer o städat, dammat, dammsugat o moppat golven..Luktade gott och var rent överallt sen vid 15-tiden..

När Gabriel kom hem åkte vi till stan, vi handlade massa mat på Willys.. Klockan blev snabbt mkt och vi köpte McDonald´s på väg hem, O så kom ryggvärken, fan fan fan… Som tur var hade vi vrt på Apoteket o köpt panodil så jag tog 2 till maten o blev sen hyfsat OK..

Säg inte att den ska krångla nu.. Ja vet ju varför, dammsuga o mopp o bära på barn e inte det bästa.. Men vad ska man göra..

Sen gjorde vi inte så mkt mer den kvällen heller, latade oss och nu förbereder vi inför renovering till helgen..

Onsda: Segstartad på morgonen, kl 12 kom Jonas o hämtade mig, Tim o Noel o skjutsade oss till dom, kul tt hälsa på Andrea åxå nån gång.. där blev vi bjudn på lunch o fika, barnen lekte o busade o vi tjtde hela dagen, när Gabriel hämtat Melwin hämtade han oss åxå o vi åkte hem, lagade mat o hade en lugn kväll..

Torsda: Satt länge i morgonrocken, helt plötsligt kom min bror o Anki, med sig hade dom frallor, ost o fika... Kul med besök från dom.. :-)
Dom stannade ett bra tag, trevligt..
Gabriel kom hem åxå o gjorde iordning för sin Sthlm resa, Jonas hämtade Melwin på dagis o sen åkte dom hem igen, sttrax därefter kom Andreá, Filippa o Ebba.. Vi lagde mat, bakpotatis m fläskfilé o till det hade vi grönsaker o kryddsmör, mumms.. Barnen var på ett riktigt, jaglyssnarintepåmamma-humör så när jag väl fått dom i säng 19.3o kunde jag andas ut o ta det lugnt.. Jonas hämtade Filippa o ja o Andreá kollade Tv..
Sen gjorde vi iordning marängswiss o kaffe. Stte på filmen - dumpa honom, riktigt kass, tyckte jg väldigt rörig film vi fattade nada.. Men vi hade en trevlig kväll o Andrea åkte hem vid 00-tiden...

Freda: Låg i sängen till närmre 11, gött...
Lina ringde o vi bestämde att hon skulle komm ut med sina brn, så ja fixade snabb lunch här till mig o barnen sen kom Lina o vi satte på kaffet o sen promenerade vi till lekpltsen, där vr Andrea med sina barn åxå så vi satt o tjatade.. Men till slut frös vi, det var lite småkyligt när solen försvann, barnen hade kul o fick lekt av sig en stund.. När vi kom hem åkte Lina o barnen hem o vi gick in, värmde oss o satte på en film.. 
Strax därefter kom Gabriel o med sig hade han pizza... Gott o slippa laga mat igen.. 
Vi käkade o sen hade vi en lugn fredagskväll med en massa levande ljus o bra Tv, fick även kollat 3 avsnitt av Grey´s men jag hade redan sett dom.. Får se om ja sett alla eller om jag missat typ slutet.. Kommer inte ihåg, det var min favvoserie o nu ska jag komma ikapp tänkte jag.. 

Har en massa bilder från dagarna som gått men dom finns på den andra datan så jag tänker uppdatera med lite bilder senare.. 

Nu ska vi få i oss lite frukost sen åka till stan, Melwin behöver en ny jacka... De e lite kyligare nu o blir mer o mer för varje dag känns det som.. Vantar o mössor ska åxå inhandlas.. brrrrrrrrrrr... 

Sen ska vi hem o spackla o slipa.. Senre blir det till att ta fram målrkläderna o måla... Tråkigt, men nödvändigt... 

Ne dax att sätta fart, bilder kommer... 


 




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?