Lördag..

Ja, vad ska jag skriva om...
Igår satt jag vid datan en hel del men då mest på Farmville, Andreá-s fel e det... MEN va skoj och jag vill fort komma upp i level.. Jag e helt inne på detta nu och passar mina små planter till punkt och pricka.. LINA: jag e avundsjuk på din farm- shit va stor... Ja e faktiskt inne dagligen o krattar dina löv och skrämmer kråkor...

Igår åkte vi in till stan på eftermiddagen, vi skulle lämnat ett helt lass med sopor på tippen, men 10 min innan vi kom stängdes grindarna, så vi fick ha kvar släpet över natten och Idag lämnade Gabriel det direkt när tippen öppnade.. SKÖNT o slippa ha sopsäckar överallt, en gammal diskmaskin, cykel o annat tjafs..
Vi käkade även pizza på stan, skönt o slippa äta hemma ibland utan bli serverad.. :-)
Handlade lite o åkte hem..
Jag gjorde en kaka och barnen kollade lite Tv innan det var läggdags.. De var en vanlig fredagskväll me Tv och lite godis.. Mys.. En hel del tjat me Andreá åxå på telefonen..

Imorse låg vi i sängen alldeles för länge till 8.15.. JA det var för länge för vi skulle få gäster 9.45..
Men vi klarade det åxå, vi städade snabbt o klädde oss, slängde sopor o fixade..
Sen kom Alvar med sin mamma, pappa o lillebror o då blev det livat här hemma, Melwins bästa kompis.. Vi åt frukost tillsammans o sen gav vi oss iväg på en promenad, ner till havet o fiskade lite krabbor, vi fick allafall upp 4 st.. Efter ett tag gick vi hemmåt igen o barnen lekte vidare i trädgården medans vi fikade lite snabbt innan det var dax för dom att åka igen..
Tim fick en jättefin body åxå i present.. tusen tack för den...
(Tim har idag invigt sin MOLO-fleecedress, jättego o mysig var den)

Nu har vi röjt undan lite tömt diskmaskinen o satt i en ny, Noel sover och Gabriel, Melwin o Tim kollar film i lugn o ro för snart kommer barnvakten.....
Vi ska åka till GBG och ha en myskväll.. Tim ska självklart åxå med... Vi ska shoppa liten stund sen äta gott och strosa omkring bara..
Hoppas på att hitta ett par nya skor till mig och en PO.P dress med nyckelpigor på till Tim..

Ne.... dax att gå i duschen o fixa sig lite... Ska först kolla min farm.. ;-)
(Gabriel tycker ja e konstig..)

Ha en fin lördag alla, bilder kommer imorgon eller ikväll...









  Jaqueline  

hahaha, jag var liakdan med farmville innan, hade både det och farmtown! Fast tröttnade när man liksom inte kom nån vart längre... =)

Ha d så mysigt i Gbg

Datum: 2009-09-26 / Tid: 15:07:06
URL/Blogg: http://whistle.blogg.se/
  lina  

Jag är inne hos dig med dagligen och fixar :-) de e så man kommer framåt, hjälp vänner. Vill du ha en häst? Jag skickar en häst :-) Kram kram

Datum: 2009-09-26 / Tid: 20:33:12
URL/Blogg: http://secretmom.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?