Onsdag..

Och vart e solen?? det skulle ju bli sommarvärme idag och resten av veckan, just nu verkar det rätt långt bort...

Inatt vaknade vi av att Tim var lite tät.. Han nyser o snorar, hoppas verkligen inte att han ska bli sjuk nu, hoppas det e en miniförskyldning bara. Jag har precis pratat med BVC och jag kan ge vanliga näsdroppar och ge Alvedon om han skulle få feber, men bara någon enstaka gång..
O va ja e orolig att han ska bli sjuk nu.. hua...

Noel e allafall mkt bättre, han e glad och helt normal igen, SKÖNT..

Vi ska nog ta bussen in sen o göra några MÅSTEN-ärenden, men det blir bara för en kort stund, så får Gabriel plocka upp oss i stan halv 5.

Igår efter middagen satte vi oss i bilen o körde o handlade lite gott till tvn.. Sen la vi barnen o slängde oss på soffan, det var en helkväll framför tvn och jag har nog fått 2 favoriter i IDOL redan.. Allafall 2 som jag tror kommer komma långt i tävlingen.. efter Idol var det 2:a Avenyn, asbra. :-)
Sen när Gabriel la sig satt jag kvar för att kolla på Heroes men jag somnade till i soffan.. MEN det e ju så bra..
Sen har natten vart hyfsad, innan Tim började bli tät.. O det var vid 05-tiden...


här händer annars inte så mkt på dagarna när vi bara går omkring hemma.. Nu när Noel e bättre kan man göra lite saker allafall..
Igår skulle jag baka en banankaka, men det blev inte så för Noel blev jättegrinig, och han höll på här hemma, det slutade med att han slängde ett stort glas i golvet så jag hade glasflisor i hela vardagsrummet, Så fram med dammsugaren istället för att baka, Noel fick gå in på sitt rum o skämmas lite, men de gjorde han inte, INTE ett dugg..
Så dagarna e inte så lätta att planera, för rätt som de e så händer det helt sjuka saker istället..
KANSKE e ett ord jag kommer använda lite mer ofta har jag märkt, för de e mer ofta än sällan ens planer inte går i uppfyllelse..

Så KANSKE hinner jag baka den där kakan idag...

Nu ska jag fixa lite (som vanligt)
Och så håller jag allt jag kan på att barnen här hemma blir friska så Andrea, Jonas o barnen kan komma till oss på 3-rätters middag på fredag... skulle vart himla trevligt.. Vi som har planerat mat o allt. Än e de bara onsdag...

Dags att slita sig från datorn nu.... Ja tror ja e lite av en datanörd...








Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?