Underbar dag..

Sååå jäkla varmt det har vart idag, men gött, dörrarna har stått öppna hela dagen o barnen har lekt ute, vi har svettats i värmen... 27 grader, helt galet men det var välkommet...

Jag har fått fixat min WalkInCloset och grejjat o sorterat, jag har åxå fått igång den andra datorn, så nu kan jag spara och fixa med grejjer där istället så slipper Gabriel bli galen på mig för att jag bombarderar hans dator med bilder varje dag..

Har pratat med mamma lite idag åxå, hon ska nu flytta till egen lya i Hemsedal, kul..
dom mår bra o det e alltid skönt att höra..

Vi har haft besök av Annika o Johan ikväll, vi har ätit fläsk m löksås och tjatat, Melwin har som vanligt tröttat ut Johan.. Sen visade det sig att Johan var värsta datasnillen.. Han kan nog allt om datorer.. Han laddade ner ett spel till Melwin.. Det kommer verkligen att uppskattas.
Resten av kvällen har vart lugn, vi slappar här på kvällarna, men snart ska vi börja fixa igen, taket ska målas en gång till och tapeterna ska upp.. BLÄ, vad trist det é..

Imorgon får vi hit en ny diskmaskin, YES, denna gamla diskar inte rent så man får köra den 2 ggr och ibland 3, så den nya e mer än välkommen, ohh va gött..
Det kanske blir lite billigare elräkning då med.. 

Och imorgon kommer barnvakten, Jenny... :-) Vi var tvugna att avboka idag, Gabriel var sen hem.. 

Annars händer inte mkt.. 

PÅ LÖRDAG SKA VI TILL LISEBERG.. ohhh vad jag längtar... Ska bli så jäkla kul o åka o åka...
Jag o Mikael e dom som åker mest så vi får väl springa omkring... 
Det e där vi ska fira våran bröllopsdag, ha ha jättemoget, men vi ville göra något kul istället för att gå på restaurang och äta romantisk middag, det kan vi göra hemma, och det kommer vi göra på söndagen då vi har vår "riktiga" bröllopsdag.. 
Så på lördag ska vi ha barnvakte första gången till barnen, det kommer nog gå jättebra, känner mig trygg då det e en erfaren tjej på barn och har passat barn väldigt ofta.. 

Ja ne.. ska väl gå o lägga mig och så hoppas jag att Gabriel inte drömmer så mkt inatt.. Han har verkligen hållt på inatt.. Först ska jag läsa lite.. Nu ska jag in till stan på torsdag, med dom 2 små, då ska jag åxå köpa Stephenie Meyers nya bok... 

 
Avslutar med bilder på godingen i soffan för en stund sen..






  Sandra  

Hej Johanna!

Tack så mycket för ditt beröm om Victors blogg :)

Självklart kan jag hjälpa med att göra en design!

Jag tar 150 kronor för det! Då gör jag den efter dina önskemål...

Hör gärna av dig om du är intresserad =)



Kram Sandra

Datum: 2009-09-02 / Tid: 07:44:01
URL/Blogg: http://readmeto.blogg.se/
  Jaquie  

Hehe, hur går det med låsandet?? =)

Datum: 2009-09-03 / Tid: 08:26:49
URL/Blogg: http://whistle.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?