Lata dagar...

Har vi haft nu dessa dagar sen vi kom hem, Tim e frisk igen o det är jätteskönt, men nu har jag bokat en tid i slutet av augusti när våran doktor e tillbaka från semestern så ska jag höra mig för hur vi ska gå vidare med Tims öroninflammationer, hoppas på en remiss för att utreda om rör är möjligt.. Har hört att även små barn kan få det om man har mkt problem..

Annars har jag jobbat freda o lörda natt o dagarna efter jobb e alltid slöa, man e så trött så man sover o slöar..

Jonas har vart här på besök en dag och träffat barnen som strålade av lycka, o i söndags kväll kom Anki o vi kollade film o myste på kvällen..

Igår var vi i stade o jag hittade en väska till Noel som han ska ha till dagis, han e såå stolt över den och går o bär på den väldigt ofta, väskan e färdigpackad med extrakläder, blöjor o nappar till vilan..
Har inte hittat någon till Tim ännu, men den måste vara ganska liten för han ska kunna bära den själv.
Får se på Gekås nästa gång.

Imorgon e det dax, första dagen på inskolningen :-) Har fortfarande en del o fixa, båda ska ha täcke o kudde med sig för att dom sover ännu, speciellt Tim han kan sova 5 timmar ännu på en dag, han e en trött kille.. Noel sover fortfarande ännu ca 2 timmar åxå om han kommer till ro så han får sova på dagis i den mån han själv vill.
Melwin ska med imorgon åxå, han ska börja sin dag med en utflykt till en bondgård, det kommer han gilla tror jag..
Jag, Noel o Tim börjar med en kort dag på ca 3 timmar sen åker vi hem innan lunch, sen fortsätter inskolningen i 3 dagar till nästa vecka, då ska dom äta lunch och sova på dagis åxå...

Hoppas allt går bra, jag ska göra mitt bästa för att visa barnen att jag tycker detta e jättebra, OCH det gör jag MEN jag e inte riktigt överens med mig själv ännu, usch vad ska jag göra nu när barnen inte kommer att vara hemma, jag kommer vara ensam på frukost o lunch nu för tiden och just nu känns allt så sorgligt.
MEN detta ska bli bra, det kommer kännas bra att kunna sova ordentligt efter ett nattpass och jag får helt enkelt fylla min tid med annat, tvätta, städa o fixa hemmet medans barnen e där så har vi all övrig tid sen på att ha kul tillsammans..

Varje dag tills efter lunch kommer barnen vara på dagis dom dagar jag jobbat nätter kommer dom vara till 16.3o, o det e bara 14 nätter på 6 veckor så det blir inte många fulla dagar för barnen.

Jag MÅSTE ta mitt körkort allafall, så det ska jag syssla med nu i september, PLUGGA...


Ja ne idag kommer mannen hem, det var en vecka sen nu vi lämnade dom så det ska bli himla skoj, ska hitta på nån god mat att fixa tills ikväll och så blir det nog någon film... :-)




Tim provgår i sina crocs o det går faktiskt helt ok..




Detta häftiga hopp-djuret fick Tim av familjen Engman på Gotland.. :-)



Det bästa som finns, nybadad o välling i sängen..



Glad Noel...



Renen e poppis.... (vi kallar den allafall för renen)



Redo för staden...



Tim går väldigt bra även i skorna nu, det har vart lite svårt att lära sig, när man mest gått barfota hela sommaren.



Full fart på Herbert´s...



Väl hemma spanar vi in den nya väskan.. Den finaste som finns tycker Noel..



Väskan är från Alpine, dom är utrustade med extra många reflexer sen är den även gjord så att den är behaglig att bära på ryggen med vadderad rygg, tyckte jag var viktigt nu när Noel snart kommer börja gå på fredagsutflykter med egen matsäck med sig...
Så en ergonomisk väska med hög komfort e detta, superbra..

Dom finns på BR från 199 kr = nu Pangpris!!

Min numera STORA kille...



Får se om Gotland kommer ikväll eller imorrn, men jag har nog en hel del att prata med Gabriel om det e länge en hel vecka alltså... Så man måste ta igen det man missat...  :-)





Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?