Lörda o en massa på G

Tim vaknade alldeles fööör tidigt idag.. 6.3o, de e lite väl tidigt men nu sitter ja här allafall, Tim e galen, pigg på en gång o springer omkring.. Då o då kommer han skrikandes o ska upp i knät.. Han e mammig just nu, vet inte vad som hänt, han e pappig åxå, men han vill helst att man ska bära hela tiden o gör vi inte det när han vill så blir han ARG, helt otroligt vilken vilja en 1:åring kan ha..

Jag ska snart ta o tejpa lister i Tims rum.. o sen vid 9.3o kommer brorsan o vi ska måla o tapetsera.. :-)
Kommer nog bli bra detta, sämre kan det inte bli allafall, Melwin e väl inte sådär glad att vi ska tapetsera över hans Spiderman-tapet men dom ska få köpa nåt att ha på sina väggar sen.. O då går det an, dom trivs med att dela rum Melwin o Noel, dom har varanda o tryggheten i det gör att dom åxå sover hela nätterna o sällan kommer in till oss. O det är skönt för oss att få sova en hel natt ibland..

I eftermiddag tänkte vi packa picknick-korgen o ta på gummistövlar o ge oss ut i skogen på utflykt.. Barnen har frågat varje dag om vi inte kan åka till skogen men när dom kommer hem från dagis så ska man först leka lite sen ska det fixas mat o sen e det ju dags för sängen nästan, allafall e de så nu när dom har vart där till kl 14.3o.. O vi har vart hemma tidigast 16.. (man har ju alltid nåt ärende att fixa)

MEN idag har vi lovat så idag ska vi ge oss iväg o vi vuxna tycker det e lika skönt o få komma ut i skogen..

Vi håller även på att planera kräftskivan vi ska ha på Fredag, det e lite att planera för jag tror vi e 17 peroner nu och troligtvis kommer fler, men på måndag hoppas vi kunna fortsätta planerna...
Det ska allafall bli riktigt skoj!! Och förhoppningsvis kan vi sitta ute, värmen skulle ju komma tillbaka.. :-)

Sånghäften och lekar ska fixas åxå, får nog surfa runt lite för att hitta nåt skoj..


Näe jag ska sätta fart här, även fast ja e riktigt trött e de bara att ta tag i sakerna o börja...

Ha en fin lördag alla... :-)






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?