Söndag...

På söndagen var det dags för Liseberg... Vi körde upp 11 så vi mötte dom andra kl 12 vid ingången där.. Det första vi gjorde var att köpa oss varsin poncho o dra på oss för regnet det ÖSTE ner..
Men det var bara att gilla lägen, Melwin fick åkband o så köpte vi ett häfte till Noel o oss vuxna som ibland måste betala en biljett för att åka barn-karuseller (lite överdrivet tycker jag)
Regnet höll i sig i 3½ timme sen avtog det, men vi hade riktigt skoj ändå.. Melwin o Oliver var helt galna dom åkte allt som dom fick åka, (inte var för korta för) hade dom fått väla hade dom nog åkt allt på hela Liseberg tror jag, helt galna ungar.. Tur Marcus o Joakim var med o åkte en massa med dom.. Vi käkade på Pizza-någonting har glömt vad det heter, men buffé allafall, barnen fick bytas kläder på så vi kunde fortsätta utan att bli sjuka..

Gabriel vann en massa choklad, lite mer än 6 kg till o med.. har fullt hemma nu...
Han vann även en JÄTTE-nalle, o annat smått, jag vann absolut INGENTING :-( men de gjorde inte så mkt de fixade ju mannen...

Noel han var inte alls glad i karusellerna, han ville inte, det enda han åkte var sagoslottet.. Sen var det nog tyckte han..
Men han gillade att springa omkring, inte en enda gång satt han i vagnen, det var helt otroligt, superglad o lycklig hela tiden i exakt 10 timmar.. Det var bra jobbat tycker jag.. :-)

Kl 22 stängde Liseberg (som tur var) Vi fick ta avsked av syster o hennes familj för dom åkte vidare till Strömstad, alltid lika jobbigt att ta avsked när man vet att det tar flera månader tills nästa gång man ses.. Usch, deppade lite på vägen hem, vill ju ha dom nära...
Sen åkte vi hem o typ stupade i säng... Efter en helproppad helg var man slut precis överallt...

Blev inte massa bilder tagna heller för den delen efetrsom det regnade så... Men dom ja har ska ja bjussa på... :-)










Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?