JULBORD....

Julbord på Ästad det gör jag gärna om, det var så fint allting, maten var kanon o man åt o åt men tyvärr får man ju inte i sig så mkt som man skulle vilja.. Men det gick med lite vilja fick jag ner en hel del från gotte-bordet åxå ;-)

Trodde jag skulle vara mätt i flera dagar efteråt men jag var superhungrig dagen efter, så jag tog en enkel frukost med 2 rostade mackor... Det e ju när man fortsätter att fylla matsäcken som man blir mer o mer hungrig, lika bra att dra ner på maten direkt..

Iallafall var det en fin o trevlig kväll, underhållningen var kul o bjöd på visor under middagen o efteråt spelade dom till dans.. Vi gick även ett fackeltåg ner till Spa-avdelningen o där fick vi se massa nakna grabbar som tog sig ett dopp, vissa kanske blev lite blyga för dom simmade en bra stund, jag trodde nästan dom skulle dö... ;-)
Efter nakenchocken bjöds det på fyrverkerier... Lite nyårskänsla fick man allt... O då började vi prata om hur vi gör denna nyår, samma som vi gjort förut... Tror alla tycker de e skoj.. Så nu ska vi snart ses o dra lotter.. :-)

Jag hade med min lilla kamera vilket jag ångrar för det blev usla bilder, har en del o lägga in här,men till slut filmade jag mest med min kamera o nu kan jag tyvärr inte lägga in för det tar skitlång tid att ladda upp en film med mitt mobila bredband... :-(



Mikaela står vid brasan o dricker glögg...



Männen sitter ner o gottar sig...







Ja det var väl ungefär det jag hade just nu, det e tråkigt o ta kort när alla blir mörka o suddiga... :-(






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?