Fullt upp...

Ja här har det vart hektiskt, Vi har vart igång konstant sen mamma kom o nu idag har vi först haft en lugn dag, skönt! Bloggen har fått lida, har inte haft tid eller kunnat för har vi inte vart iväg så har vi haft besök.. Kul e det såklart att ha saker o göra åxå..

Nu sitter jag här en snabbis innan jag ska ställa mig o skala potatis, Gabriel o mamma e o hämtar bilarna som e klara på verkstaden idag o så ska Melwin hämtas åxå.
Senare kommer Annika o brorsan hit o vi ska äta mammas fläsk m löksås, min o Ankis favoritmat :-)
Melwin har haft en kanonfödelsedag han är sååå nöjd, o sikken tur vi hade med att få tag i skidor på Intersport och pjäxor på blocket som endast var använda 1 vecka o i absolut nyskick.. Perfekt..
Han blev superglad när vi berättade att en katt skulle flytta hem till oss men han har nog inte förstått det ännu, vi pratar om det och det blir nog mer verkligt när vi åker o få träffa katten i helgen.. :-) Han blev jätteglad för paketen som kom på posten, Maja o Axel skickade en jätte-tuff tröja som han redan haft på sig o den var tuff... Armbandet var åxå populärt extra häftigt att det stod Melwin på.. :-) Vantarna som kom från farmor var dom skönaste vantarna han någonsin haft säger han, så vi har en mkt tacksam liten kille här... Tack så mkt för fina presenter... :-)

Vi har även vart på stan, kollat i affärer o så har vi vart på Gekås.. Melwin hade kalas på dagis igår o bjöd på fruktsallad o där fick han en bok från kompisarna :-)

Idag har Noel vart på labb o tagit 4 rör blodprover, hoppas dom kan se vad som e fel nu, vill ha ett svar, helst NU... Han var jätteduktig o slappnade till slut av när han fick en klubba o kolla på bamseklistermärken.. Han tyckte det gjorde lite ont men jag e förvånad att det gick så himla bra, han som har sån skräck.. Dom lyckades ta ALLT blod från fingret, helt otroligt.. Men det bästa då vi slapp sticka Noel i armvecket...

Ja vad har vi mer gjort, vart i alla affärer, det känns så verkligen, Rusta Ö&B Harald Nyborg o ala dom där utanför stan åxå... Ja e trött på affärer nu...

Imorrn ska Noel till Logopedmottagningen kl 11 o sen ska jag hämta en jacka till Timpa på H&M som jag hittade igår, jättefiiiin... Sen får vi se, tror mamma har en hel del att göra ännu men kanske kanske blir det simhallen :-)
På lördag morgon tidigt åker mamma hem igen o sen e det bara 2 veckor tills vi åker till Hemsedal. ska försöka få till en planeringsdag med Lina o andreas så fort som möjligt åxå...

Nu ska jag börja här hemma, kommer bli en trevlig kväll o god mat... :-)

Ha de bra alla...




Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?