Måndá idá

Ohhh så glad jag blev när jag testade kranen och det kom vatten, både varmt och kallt, de e nästan lyx här nu i vinter-tider.. Det har verkligen vart hemskt..
Igår var hyresvärden här och idag ska vi ta hit rörmockare som ska isolera våra vattenrör, gött!!
Vi fick även 1 månad gratis hyra för att det strulat så.. Så nu e man lite gladare, det har vart rätt jobbigt o man har trängt sig på vänner, att behöva ringa o be om att få låna någons dusch o diska några flaskor, fy hellre utan el än vatten alltså..  
Nu hoppas vi att vattnet är här för att stanna, snälla frys inte på nu allafall inte innan rören e isolerade.

I helgen har vi haft fullt upp, i fredags var Mikael, Ela o Leo här, vi käkade massa taccos o hade trevigt, barnen lekte bra o kvällen var ganska lugnt, vi spelade lite gitarr o tjötade ett bra tag..

I lördags när vi hade ätit frukost åkte vi till Ikea, vi var inte där så länge ca 2 timmar, vi åt inte där som vi skulle det var såå mkt folk överallt. Men vi fick köpt Noels säng och lite annat smått..
När vi kom hem skyndade vi oss att montera ihop sängen, så fint det blev och så stolt Noel var..
Michael o Jaqueline kom hit med sina barn, eftersom vi bara hade iskallt vatten och hade stressat lite tyckte vi att Kina-mat vore perfekt och så fick det bli... 

Vi hade en trevlig kväll med dom, vi höll på att få ett frispel på gitarren som verkar ha slutat funka (o ja som nästan e lite beroende av det varje dag) Vi får köpa en ny...
Noel somnade direkt i den nya sängen o var så mallig...
Kvällen blev ganska så sen, men kul var det...

Igår, söndag vaknade vi o hade inte en droppe vatten i huset, fy fasen.. Som tur var hade vi vatten i kylen så det räckte till välling.
vi tog det lugnt på morgonen, åt frukost o sen slappade vi på soffan en stund, Gabriel o barnen gick ut o röjjde i trädgården edade lite skräp o jag var inne o fixade lite, inte det lättaste när man inte kan torka av någonting.
Senare åkte vi till brorsan o lånade duschen, o diskade alla flaskor.. 
Sen blev det pizza till mat, de går liksom inte att laga mat, man kan inte skölja någonting... Så igår bara för det var jag såå sugen på riktig husmanskost... E trött på hämtmat efter denna helgen, men  nu i veckan blir det bra hemmalagad mat..

Nu ska vi äta frukost här sen ska jag sätta igång med tvätt o städ...  Det behövs verkligen..
Senare ska vi in till staden, jag ska ta sprutan och Tim ska få inhalera nån astmamedicin, jag vet inte så mkt om det ännu, får hoppas att det bir bättre nu med tätheten o hostan..
Men jag vill inte att han ska ha astma, fy det e jobbigt, Melwin hade ju jättemkt mediciner o trånga luftrör mm mm Men de e tur det finns mediciner till sånt.. Som det verkar nu har Melwin bara besvär när han e jätteförkyld. Då får vi ta fram masken och sprayen så han får andas.. Men annars verkar det ha vuxit bort o det e kanske nåt liknande Tim har..
Ja jag skulle egentligen på P-möte kl 15 men barnens hälsa får gå före idag.. Får ringa o meddela jobbet sen. Det var ganska viktgt o komma igång med Tim så fort som möjligt och det tycker jag med..

Näe nu börjar min blogg bli sådär tråkig igen,,, inga bilder på ett tag, men det kommer, jag lovar.. Batteriet e slut i systemkameran o den lilla hittar jag inte.. Men bilder i veckan kommer...


Ne.... slut på slappa i soffan, dax att göra lite nytta...

Ha en fin dag alla...







Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?