Då var det dags...

Ja, då ska jag försöka mig på att sammanfatta den senaste tiden..
Jag har verkligen inte haft tid den senaste veckan att blogga det har vart fullt ös från måndag o sen hela veckan lång..

I måndags var vi först inne o storhandlade, o direkt när vi kom hem kom Farmor o Rune hit o hälsade på oss. Det var mkt trevligt.. Har inte träffat farmor sen Tim vara bara någon månad så det var längesen.
Vi fikade glass o jordgubbar o barnen fick ett tält som nu står i trädgården och där leks det flitigt, det var väldigt poppis :-)

Jag har ingen aning varför jag inte plockade fram kameran den dagen. Ångrar mig nu, men vi ska hälsa på dom denna veckan för just nu hyr dom en stuga på Getterön så då ska jag passa på o fota en massa..

Men på kvällen skulle jag försöka fota när han gick, det gick sådär..









I tisdags var det dags för att städa, plocka in tvätto grejja, Jag passade på att storstäda barnens rum o byta alla sängkläder. Det tog sin lilla tid, men jag blev mkt nöjd, nu är snart Noel o Tims rum klart, Tim ska få en liksadan "minnes"-hylla som Melwin o Noel har, några foton ska framkallas o sättas in i ramar och sen känns det ganska så färdigt.. :-)




I onsdags åkte vi till COOP- öppningspremiär.. PHUU det ångrade jag när jag sen stod 1 timme i kön.. Mamma gick ut med barnen för dom tyckte det var hemskt, jag förstår dom..
Jag hade en trevlig kvinna bakom mig o vi tjatade 1 timma konstant utan problem..
Det blev lite bråk i kön bredvid oss och harregud vilken missär, det var kaos för dom den dagen o jag tyckte synd om de stackars nybörjarna som satt i kassan.

Efter det var vi sena... när vi kom hem var Mia, Marcus, Joakim, Catlin, Jaqueline, o barnen här.. Det var bara att sätta igång med fikat o vi hade en skön eftermiddag, snart kom Michael åxå o helt plötsligt var vi 15 personer här hemma.. Vi bestämde oss för att äta pizza så vi tjejjer åkte in o fixade det o så åt vi ute den kvällen, riktigt skön kväll hade vi.
Det var riktigt kul o träffa alla, det var längesen..
Vi höll igång här till klockan var ca 22.. Det var mycket tjöt o barnen lekte o hade det toppen :-)

Kusin Michael o min moster Mia med Nova-Lee i knät..


Noel o Liam, var mest i sandlådan hela tiden..



Liten del av gänget..



Nova-Lee i gungan..



Och eftersom alla bara gjorde grimascher o höll händerna för ansiktet när jag försökte fota så blev det tyvärr inga mer bilder denna kväll..
Jag e snäll idag o sätter inte ut dom korten.. :-)



I torsdags åkte vi till staden... Jag, mamma, Noel o Tim vi gick på gallerian, sen upp emot Lindex, KomIn, gina och en hel del andra affärer..  Vi åt lunch på café Ströget (en mkt god tacco-tallrik)
Sen gick vi till Gallerian igen o avslutade dagen med en glass nere i hamnen..
(ingen kamera med mig)

Hittade typ ingenting på staden, tråkigt.. Utplockat var det och inget kul nytt alls.. Gamla kläder på reastångar, inte alls roligt..


På kvällen kom Johan o Helena hit o fikade, tjatade o bara tog det lugnt...
En skön dag o barn som var snälla på stan, det var väldigt lyckat...

Tog några sköna bilder på Tim... pappa hade vattenkammat efter morgon-badet :-)







MIDSOMMAR...

Började med sov-morgon till 10 för mig o Tim... Underbart att få sova lite, men kroppen är inte riktigt van vid det så man blir lite yr av att få så mkt sömn..

Vid 13 åt vi lunch, Sill o Potatis o alla klassiska tillbehör.. GOTT var det o vädret var med oss, solen sken så vi kunde sitta ute...
Tim han nöjde sig med ett chokladkex, här är resultatet..



Blev många mmmm mmmm mmmm från honom det var första gången han åt chokladkex, och det var väldigt poppis, alla kläder fick bytas o en mini-dusch i handfatet var nödvändigt...



Dags att gå o dansa, på med kransarna.. (2 skitiga barn, dom var fin-klädda innan utedagen började, ja ja, skitiga barn e friska barn)




Det var mycket folk, finklätt folk, ha ha ha



Tim älskar sin morbror, och gudfar Jonas...



Fick en bild på Tim med krans men det var inte lätt, den åkte av efter nån sekund varenda gång..



Barnen fick lite godis o dricka efter dansen o självklart skulle Tim åxå ha..



lite mer.. snälla då..



Sen gick vi direkt ner till bryggan o fiskade krabbor...





Tim skulle självklart vara med, annars var han arg..



Musslor-letarna..



Det roligase som finns är att meta krabbor..



När vi kom hem solade vi lite innan det var dags för att fixa middagen, Det blev grillad fläskfilé med färspotatis rostad i ugnen o en massa grönt o gott till. Vi gjorde även en riktigt god sås..
O efter all mat dukade vi fram jordgubbar med glass o grädde..
Vi hade en riktigt skön, lugn och rolig midsommar..



På Lördag morgon kl 10, kom det nya gäster... Jesper, Karolina o barnen...
Vi började dagen med att gå o fiska krabbor men vi fick inga så barnen tröttnade snabbt så vi gick hem o busade i trädgården istället..
Vi gjorde lunch vid 12 och det blev en massa grillat med färskpotatis-sallad.. Riktigt gott, vi satt ute för även denna dagen var riktigt skön..



Noel busade med Jesper o klädnyporna..



Karolina o Maja..



Grejjade med 2 bilder på MAJA O AXEL..







Söndagen började vi med att riva den gamla trallen och Jonas kom även hit o hjälpte till.. Vi slet som fasen ja o mamma, vi plockade av alla nya brädor från släpet, vi rev trall, bar bort trall o drog spik hela jäkla dagen.. Sen efter Tims andra vila fick jag sluta för då gick det knappt att vara ute mer..
Johan o Helena o Svea kom hit o snart gick vi in o drack lite kaffe.. Gabriel, Johan o Jonas fortsatte..







För att hålla barnen borta från bygget, fyllde vi en stor balja med vatten, den roade barnen lääänge..



På kvällen grillade vi en massa mat, Jonas, Johan o Helena stannade på mat o vi hade riktigt trevligt.. efter god mat så slappade vi i soffan o drack ännu mera kaffe o kollade på fotboll..
Kom i säng alldeles för sent, kl 12 gick jag in i duschen o sen bvar jag ju tvungen o läsa lite, ska ju läsa ut 3:e boken nu innan filmen på onsdag..

JA.. detta var vår fina vecka, fullt upp.. Men riktigt roligt o det känns bra i kroppen idag efter allt slit igår.. Idag ska vi fortsätta o efter det tror jag vi åker till stranden i eftermiddag om vädret blir lite bättre just nu känns det lite disigt.. O inatt ska jag jobba :-)

Ha det toppen alla...






Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?