Somriga dagar...

O vad vi har njutit av solen.. Vi har bara vart hemma o suttit ute, eller gjort saker ute. Underbart!!
Det tråkiga är att enligt väder-rapporterna så ska det bli dåligt hela nästa veckan.. Usch!!

Jo.. jag har nog kommit på att jag inte kan dokumentera hela min mathållning o allt här på bloggen, ber om ursäkt för det men jag orkar inte, det e sommar nu jag vill vara ute och grejja med andra saker.

Jag har fuskat o vägde mig igår -1,5 kg på 6 dagar.. det känns helt klart godkänt. Vi har ätit mkt nyttig mat, jag har skippat en massa onyttigheter på kvällarna och äter oftare minst 4 ggr per dag fast små portioner. Jag äter lite Potatis o Ris o mest grönsaker, sallad o kött, fisk el kyckling.
Det är faktiskt väldigt gott speciellt nu på sommaren då maten gärna får vara lite enklare.
Häromdagen gjorde jag o mamma varsin jätte-god räksallad med hemmaskalade räkor, MUMS!

Så det känns som en bra början.. Till frukost äter jag ett jättegott solrosfrö-bröd det är super-grovt men väldigt gott, jag dricker även mkt vatten nästan 2 liter om dagen det e verkligen mycket för mig som knappt drack en liter förr..

Igår -lördag lyxade vi med jordgubbar o glass till fikat, Johan o Helena o Svea var här på eftermiddagen.. och 3-4 bitar 74% mörk choklad på kvällen :-)

Vad har hänt mer... MASSOR!!

Fast egentligen ingenting spännande.. Vi har hållt oss ifrån stranden eftersom vi e jätte-förkylda hela högen, alla utan Gabriel men han har allt annat så det räcker väl..
Han kom iallafall hem i torsdags kväll från Karolinska. Med en massa nya mediciner o nya utlåtanden, jätte-skönt o ha han hemma igen iallafall.. Vi får hoppas han blir ok snart så vi kan ha en kul sommar ihop hela familjen.

JO.. Jag o Andréa ska bjuda ut våra mammor på Fridas nästa torsdag.. Vi ska gå dit då det är modevisning och lite annat kul så blir det god mat, lite vin o massa tjat kan jag tänka mig. Tror vi kommer få det riktigt trevligt.
Mammorna fick det av oss i morsdag-present.. :-)

Ne egentligen vet jag inte vad mer jag ska skriva om idag...
Jag lägger in lite bilder istället...

Ute e de skönt!



Melwin-pose.. :-)



Bus i badet!!



Gungan e poppis...



Sitter ute o har det gott!



Alla vill putta på Tim...





Utforskar sandlådan...



Konstigt o få äta själv!!



Lördags-myys...









  Karolina  

Vist är det underbart med vädret. Vi är ute konstant vi med.



Tråkigt att det krånglar så för Gabriel, tänker mycke på er. Hoppas att det blir ordning på honom nu när han fått nya mediciner.

Vi funderar på att komma till Borås och Varberg över midsommar. Men vi måste undersöka hur det fungerar med provtagningar och resor till Stockholm mm innan vi kan bestämma. Hur ser det ur för er har ni en massa planer?



Massor av kramar

Datum: 2010-06-07 / Tid: 08:03:17
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?