Onsdá...

Ja då var man hemma igen efter en jobb-natt...
TRÖTT, ja de e jag men ändå sitter jag här o glor på Grey´s, jag är besatt!!!
Ha ha jag har kollat på 7½ avsnitt inatt o ändå e jag inte trött på det ännu..
SPÄNNANDE- minst sagt :-)

Idag ska vi ta de lugnt här hemma... INTE göra någonting helst, men vi får se... Imorgon ska vi vara ute o iväg hela dagen, vi ska till staden :-) Fika med vänner o promenera, Tim ska till BVC o vägas o mätas, det ska bli roligt o få veta för det känns som att han växt mkt på längden..
Och om det nu blir 14-15 grader imorrn ska jag ta en promenad nere vid havet... :-) Det finns inte mkt som slår att gå strandpromenaden när det börjar bli vår, solen o havet...

Ja ne här har inte hänt så mycket, här e det lugnt jag har inget att skriva om förutom min besatthet just nu så de e nog bäst att jag fortsätter kolla på Tv´n..

Ha de gott.....

  Karolina  

Ha ha, har du ochså fått sy dille.

Syr jämt nu.

Ha blivit ett par byxor till Axel tidigare mest på känn men sedan har jag köt lite mönster till Maja som jag exprementerar med. Det tråkiga är bara att Maja är extremt kräsen. har nu sytt tre par byxor och inget på har ännu fått riktigt godkännt. Men jag jobbar på det, klänningar blir hon överlycklig över. Har fått en massa kul tyger at Christina. Hennes pappa hade Marimeko affär tidigare, så hon har massor av kul prover. Sen antar jag att du redan hittat alla roliga tyg affärer på nätet. fast snål boråsare som jag är så vet jag ju vad tyger kostar på Skroten. Rekomederar verkligen en tripo dit, de hade jätte mycke fina velortyger sist jag var där. Vi måste träffas snart och byta ideér.



Ny ska jag upp och sy ihop några kuddar till Axels rum innan jag ska testa en väska som jag hittat ett mönster till.



Kramar



Datum: 2010-03-24 / Tid: 19:48:28
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?