fredag.. :-)

O nu e helgen här igen, en helg utan planer, vi gör vad vi vill, härligt..
Jag har som ni märker här på bloggen haft fullt upp, vissa dagar har jag bara vart för trött för att blogga, så e det ibland..

Vi har gjort massor i veckan, o idag ska vi äntligen hämta sand till sandlådan, 100 spänn kostar det så himla billigt, säkert billigast i stan :-) Barnen ska få riktig baksand i sandlådan o dom kommer säkert bo där dom första dagarna, bara bra kan jag känna så Noel inte ser allt som är utanför staketet mer intressant, han e en grym rymmare och försvinner på sekunder...
Det e jobbigt o jag vet inte hur många gånger han har rymt nu, han går liksom dit han känner för o sen om det är i snåriga skogen eller ut på vägen spelar ingen roll för honom, jag får hjärtat i halsgropen varenda gång så NU så fort Gabriel mår bättre ska det upp ett elefantstaket här..
Mina barn ska vara skyddade i trädgården om det så behövs lås o bom så ska dom inte kunna ta sig ut på egen hand..

Gabriel mår dessvärre inte alls bra efter operationen, det e riktigt jobbigt. Jag e orolig hela tiden och sjukvården är inte toppen här i Varberg har vi förstått. Han har vart där mängder med gånger för att han har ont o såret rinner mängder med var. Har har ringt och han har besökt läkare flera gånger, nu häromdagen åkte han återigen in och kom hem efter 5 timmar med en massa mediciner, jo han har fått en infektion i snittet på magen, stora varblåsor blommar upp och det ser hemskt ut...
Jag e jättenervös men jag hoppas nu att fått bra medicin som tar bort allt.
Alla är jätteförvånade över att han inte fick antibiotika första gången han klagade utan att det skulle behöva gå så här långt.. Fyy...

Johan o Helena kom hit o vi blev bjudna på pizza (tusen tack för det) Helena hade även bakad en supergod rabarber-paj o till det fick vi glass, lyxigt värre när folk kommer hem med såna saker. Tack för en mysig kväll... Lilla Svea fick även sina dop-presenter..

Brorsan har fyllt år o det firade vi med en grillkväll och tårta efter det, riktigt mysigt..

Melwin han har vart på BVC och fått massa beröm och han var frisk o allt stod rätt till.
Att han är smart det har jag vetat länge men nu ska vi få träffa en specialist som ska hjälpa oss att få rätt grejer till Melwin, han sitter här o räknar böcker just nu och det vill han göra hela tiden, men det e svårt o veta hur mycket han kan göra, det får liksom bli lagom, det e inte så bra om han kan allt innan skolan börjar, tror jag..
Han är en kille som behöver arbeta med sin hjärna mkt, han behöver få koncentrera sig på olika saker o får han inte det så e han överallt hela tiden..
Det ska bli kul o gå på det samtalet o se vad vi får för uppgifter.

Ja vi har vart på några småutflykter åxå men igår och idag har vi bara tagit det lugnt, man behöver såna dagar ibland.. Vi ska ju hämta sand idag men sen ska vi bara vara hemma o fixa jag ska klippa gräset o sen ska jag ta trimmern o få bort allt gräs som inte klipparen kommer åt.

Först ska ja o mamma få i oss lite frukost, Melwin o Noel har ätit för längesen vi vaknade 7 idag, inte alls trevligt det var säkert bara för att jag la mig tidigt igår.. Så hur man än gör får man inte sova längre..

JO.. det bästa vi gjort är ju att vi bokat tur-ridningen... Den 18:e Juni bär det av på en 2,5 timmes tur på islandshästar, Vi e 8 tjejjer som ska iväg o efter ridningen ska vi gå ut o äta gott i stan..
Tror det kommer bli en hel kanondag, om man inte ramlar av då...
Jag har inte ridit sen möhippan och då var det på samma ställe.. Man kan ju alltid hoppas på att få en snäll häst.. Kan tänka mig vilken träningsvärk jag har efteråt..

I helgen ska jag köpa inlines och Melwin ska få en cykel sen ska jag, mamma och Melwin åka iväg på kvällarna.. Jag behöver verkligen komma igång nu och nu när mamma e här e det lättare att äta nyttigt eftersom vi e 2 som äter samma.
Pasta, Ris o potatis ska jag äta minimalt av o sen blir det mkt kokta och färska grönsaker med kött, fisk eller kyckling.. (korv får gå bra ibland åxå)

Så på måndag gäller det.. Mitt nya sunda liv, jag har 5 kg som ska bort.. Det vet jag att det kommer gå fort om jag bara skärper till mig, jag har väldigt lätt för att rasa i vikt men jag har vart för onyttig sen Tim kom till världen..
Så kära vänner, kommer ni hit på fika blir det inte massa onyttigheter... ;-)

I helgen ska vi lyxa till det lite extra med skaldjurskväll och onyttigheter som ost o kex.. Sen blir det hårt här hemma.
Enda gången jag ska äta massa gott e midsommar och när det e kalas eller fest.. O självklart när vi ska ut o äta på restaurang i Juni.
Man får ju unna sig lite gott ibland, det kommer bli tufft, speciellt på kvällarna då jag gärna äter lite choklad till kaffet, glass e inte helt fel det heller..

MEN jag kommer bli mycket mer lycklig av att komma i form... Då e det värt att kasta chokladen åt sidan... (absolut inte dagarna innan mensen kommer för då blir jag arg som ett bi men vaddå, det e en gång i månaden)

Ha en bra helg alla...

Pappa-bus..



Tim fick chokladkex hemma hos Jaqueline.. mmmm va gott de var...



Melwin fick hjälp av matte-experten..



Gabriel o Svea.. min man vill aldrig va me på kort, han fånar sig bara, men nu lägger jag in ett iallafall..



Samma sak gäller mamma...



Noels sköna stil i soffan, med mössa o gummistövlar.. Han pausade lite från uteleken..








Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?