Tisdag o utflykt..

Ja eftersom jag slet hela dagen igår här hemma så unnar vi oss en utflykt idag... till lekplatsen nere i sammhället.. :-)
För barnen e det verkligen ett äventyr..

Jag känner att jag vill hemifrån åxå för att släppa allt som jag borde göra men inte orkar.
Varenda dag är det något som måste göras o det e så himla trist.
Men de e bra att man kan fly...
Jag ska sitta i solen o njuta, förhoppningsvis sover Tim gott i vagnen o så leker Noel o Melwin lugnt o fint. Det e allafall en dröm.. Kanske blir det så, ska ta med en massa sandleksaker.
Så idag blir det tidig lunch här o sen går vi runt 13-tiden.

Igår kväll hade vi riktigt mysigt, barnen var på gott humör o vi fikade äppel-paj o vaniljsås. Pratade en massa strunt vid bordet o sen la dom sig utan protest. (blev ingen rabarberpaj, får ta de en annan dag)
Melwin fick vara vaken med mig o kolla på Tv det slutade med att han somnade brevid mig o snarkade högt.
Jag var överlycklig det var en timma om Heath Ledger från det att han var barn till det att han gick bort, tragiskt nog.
Och man ska verkligen inte lyssna på skvaller, han tog inte livet av sig, nej han hade mediciner som han hade kombinerat fel, han hade vart sjuk och utmattad länge och åkte hem från en filminspelning för att umgås med vänner o vila upp sig, Sen hittades han död i sitt sovrum, ingen kan förklara varför, men det slutliga är missbrukande av mediciner. Det var inte det att han hade tagit MÅNGA piller för askarna var i stort sett fulla och locken var på, det var helt enkelt för att han kombinerade fel tabletter.
FY vad tragiskt, Denna super-skådespelaren var min STORA favorit.

Efter det la jag mig, Tim vaknade o VÄGRADE somna om. I över en timme höll han på o krångla, han kunde inte slappna av till slut la jag honom nära mig o höll ganska så hårt om honom, DÅ somnade han... Lille prinsen, så himla orolig i kroppen, undrar om det var växtvärk han hade.

Nej nu ska jag ta på barnen kläder o hänga en tvätt, sen laga lunch så vi äter vid 12, (lätt idag, soppa på burk :-) ska prova den nya köttfärs-soppan, hoppas den e god..

Återkommer senare med bilder, vart lite dålig på det nu...

Ha en fin dag, i fint väder :-)



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?