L Home

Åhhhhhh jag e KÄR, i en affär....
Igår hämtade Andréa mig o vi körde till affären jag adrig av någon konstig anledning inte hört talas om... MEN när jag kom dit... WOW... Det var en överraskning, bara saker jag gillar... Adréas mamma var redan där när vi kom o hon var nog ännu mer kär i äffären än vad jag var, ha ha ha.. Shopping-glädje... SÅÅÅ mkt fint...
Nu har jag inte fotat sakerna jag köpte men ska försöka hinna det imorrn... O jag fick en massa ideér så nu bubblar det ordentligt i hjärnan, vill skapa NU...

Jag kom hem med lite smått o gott... Vad... ? Det får ni veta imorrn... :-)




Jag kommer att bli stammis, snart ska ja ta me mamma dit.. :-)
  Karolina  

Vad fint det börjar bli. Det är så kul att få ordning. Fick spatt på vårt furutak i vardagsrummet i veckan. Det gör hela rummet så mörkt. Hade tänkt att ta en helrenovering av det lite längre fram med nya möbler och så men jag orkar inte vänta. Så nu kör vi taket först å så får vi ta det andra längre fram. Men jag måste få till ett ljusare tak. Så igår började jag röja ur och idag köper jag färg. Tror att ni insperat mig.

Vilka fina loppis fynd, särskilt plåtburken, har lite dille på sånt. Ska till farbror fynd och kanske lite fler ställen med Julia i morgon. Hoppas att vi kan göra lite nya roliga fynd.



Massor at kramar till er alla och ett stort grattis till Noel. Tittade precis på bilder när ni var här julen för 2 år sedan. Och en jätte söt Noel som bara skulle klättra i trappan.

Datum: 2010-10-29 / Tid: 08:10:13
URL/Blogg:
  Sandra  

Åh va e det för affär?? Nyfiken :)

Datum: 2010-10-29 / Tid: 12:24:33
URL/Blogg:



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?