En tur i skogen...

Vi bestämde oss för att åka till lille-sjön igår.. Och Det var så himla fint där ute, vädret var perfekt, sjön låg alldeles stilla och vi tog oss en långpromenad på skogsvägarna.. UNDERBART, barnen njöt och vi vuxna åxå, i skogen fanns även en liten hinderbana som jag o Melwin testade. Melwin vann såklart :-)







I full fart på hinderbanan..



Söt groda i smutsig hand..



Melwin högt uppe..



Noel högt uppe :-)  /han e såå höjdrädd/



lunka på...



Ett gammalt torp från 1800-talet, här kunde man läsa att det bott en familj på 6 personer.



Lite litet, barnen tycker det är så himla spännande.



Plockar svamp me Noel på ryggen..



Lite svettigt i 3 långa backar bar jag honom på ryggen och det känns idag..



Ja en flugsvamp...



Tycker det är så kul o gå med barnen i skogen fantasin sprudlar och jag berättar små sagor om tomtar och troll och barnen är helt lyriska, och faktiskt e det ju så att tittar man jätte-jätte noga kan man se små röda luvor och barnen tittar i stubbar och tycker det är himla skoj.. Trollen dom bor i bergen, i klipporna och oftast i grottor. Och vet ni, Melwin han såg ett troll igår, ja den hade en hårig mage och långt hår..

Vi tittar på djuren och svamparna och barnen rör INGA svampar, dom vet nu att dom kan vara farliga, det gamla torpet vi gick förbi satte åxå fart på fantasin och vi försökte förklara lite om hur det var förr och Melwin är såå intresserad, o det är så himla kul..

SÅ På söndag har vi bestämt oss för en heldag där ute, vi ska ta med oss fika och lite korv så vi kan grilla, fiskekort ska inhandlas och jag hoppas på toppenväder och glada barn :-)
(skulle nog kunna åka ut i skogen varje dag, synd man inte har tid till det)



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?