Fredag o Lördag....

Igår var vi iväg tidigt, vi åkte till Göteborg och träffade en läkare som var riktigt bra, Gabriel har träffat han en gång innan och nu var det min tid, så jag skulle få lite information om vad som egentligen händer o sker och jag åkte där ifrån med mer kunskap och framförallt vetskapen om att detta kommer att ta tid...

Nervskador tar lång tid, det är bara att inse och kämpa frammåt o försöka leva så normalt det bara går...

Efter det tog vi en liten mini-shoppingtur, Gabriel var ganska dålig o orkade inte men en present e klar nu allafall..
När vi kom hem så kom mamma hit, vi åkte in så vi hann gå på Bokia innan vi skulle hämta barnen och kl 14.3o var vi på dagis och hämtade superglada barn, vi skulle ju åka o simma i simhallen..
MEN då ringer Andréa som åxå skulle följa med o sa att de 2 små bassängerna var stängda pga. olycka.. VA?? Varför ska vi ha sån otur, barnen började gråta men efter att jag förklarat att det kan vara någon farlig bakterie i vattnet så gick det ändå ok, vi åkte till Herbert´s istället, och det var uppskattat det med..

På kvällen målade jag skåpet en gång till och sen när jag gjort det plockade jag fram stora scrap-booking lådan o började fixa ihop ett kort, e väldigt nöjd, men det tog sin lilla tid, jag ska visa imorgon, när vi gett kortet till den som ska få det.. :-)

Satt till kl 12 på natten o sen la jag mig o kikade igenom Panduros katalog, finns för mkt man skulle vilja ha, men det får vänta..

Nu ska vi sätta igång dagen här, vi hoppas att simhallen e öppen, men det e ingen som svarar så jag e lite tveksam, har dom stängt på lördagar?

Vi får se vad vi hittar på.. Soporna ska in till tippen allafall o sen ska det fixas lite inför mötet med hyresvärden imorgon..

Ha en bra lördag, hälsningar från byggarbetsplatsen- vårt hem..



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?