MÅNDA

Då var vi åter inne på en ny vecka, jobbar 2 pass onsdag o torsda natt... Sen e det 3 nätter nästa vecka o sen e min efterlängtade långledighet här :-)

Idag e jag vaken efter natten o det känns, men jag kommer troligtvis somna samma tid som barnen ikväll... Det e svårt o först sova sen försöka piggna till i hyfsad tid för att sen somna på kvällen igen, hade jag jobbat 3 nätter på rad så hade jag inte kunnat vara vaken idag men nu var jag ju ledig i lördags eftersom Tim skadade sig..

Ska alldeles strax gå ut med barnen, Noel e på dagis, så jag får försöka roa dom andra, dom känns inte sjuka längre, dom e superrastlösa men får inte gå till dagis ännu för kopporna e inte riktigt torra ännu..
Melwin lkan troligtvis gå imorrn eller på onsdag, har pratat med fröknarna o e han feberfri o har torra koppor så e de ok att han kommer, o han har vart feberfri nu sen i onsdags..

5 dagar utan feber då tycker jag att han kan gå, han vill verkligen inte vara hemma mer, han vill till dagis..

JO.... Vi åker till Hemsedal snart den 7:e drar vi på kvällen o stannar till måndagen, blir bara 4 dagar men det e mest för att mamma skulle åka upp nu o hämta hem en massa saker som står kvar i syrrans förråd..
Då tänkte vi att vi lika gärna kunde åka med o samtidigt få träffa syster med familj en helg. Anki o Johan ska hänga på åxå.. :-)
Det blir fiske för gubbarna o en massa skvaller för oss tanter.. ;-) Ska bli himla skoj allafall..

Näe här händer annars inte så mkt, Tim verkar inte ha ont längre, har inte heller feber, men han får Alvedon + Ipren till natten så han ska kunna sova gott.
Svullnaden har lagt sig lite lite men han ser ändå konstig ut, det kan ta en vecka innan vi ser hur han egentligen ser ut..

På lördag ska Melwin på pirat-kalas. Roligt med tema tycker jag, nu ska vi på jakt efter en piratklädsel åxå, han ville vara Kapten sa han, ha ah...
Idag ska jag försöka måla klart det där JÄKLA skåpet, e så trött på det nu... Vill bara ha det klart.. Sen ska jag gå på väggarna... Vi ska grunda 2 ggr o sen måla med den dyra färgen o vi hoppas att det räcker med 1 gång när vi har grundat innan..
Till helgen får vi reda på lite mer hur vi ska göra med köket o golvet o så tänkte jag försöka få fatt i en målare som kan lasera taket medans vi e i Hemsedal, vore perfekt.. :-)

Näe nu e Tim galen, får nog ta på han kläder o gå ut...

Tjing....



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?