helgen...

har vart kanon på alla sätt, vi har haft fullt upp men ändå har det bara vart trevligt o mysigt..

I fredags hämtade vi kalla o blöta barn på dagis, alla hade i stort sett badat i vattenpölarna så jag kom i rättan tid för att hämta, Vi körde direkt till simhallen, o jag fick sitta uppe o titta på denna gången, man får inte bada med tatueringen ännu :-( Lite besviken var jag, hade sett fram emot bad med barnen, nu fick Gabriel ta Tim o så var mamma med Melwin o Noel i vattnet..
Helena o Svea var åxå där, dock var det så otroligt mkt folk denna fredagen, jag har aldrig sett att det vart så mkt innan faktiskt så Noel han tyckte det var lite för mkt o höll sig nära mormorn..
Melwin hade kompisar där från dagis så han hade fullt upp som vanligt.. 
Dom badade ändå lite mer än 1 timme, trots folkmassan..  ;-)

Fick tagit en jättefin bild på Helena o Svea i badet..




På kvällen kom vi hem till dukat bord, Gabriel o Tim hade vart hemma o fixat, tänt lite ljus o gjort taccos.. Barnen blev riktigt glada, tacco-fredag :-)
Så vi satt och åt o pratade länge vid bordet o så blev det ett glas rött till det, en skön o mysig fredag med familjen e aldrig fel..

När barnen var i säng kollade vi film, hade hyrt 3 och dom 2 första stängde vi av, var inget bra alls, men den 3:e var kanon- the karate kid.. Jag kan verkligen rekommendera den om ni inte redan sett den, en störtskön film..

På lördagen vaknade vi upp lika tidigt som alla andra dagar... men vi låg länge i soffan o barnen hade pyamasen på till 12..  kl 14 var det dags för kalas i Falkenberg, min kusin Michael fyller 25 idag så vi firade honom..  Alltid lika trevligt o åka på kalas, barnen lekte o hade kul o efter 2 timmar ungefär åkte vi hemmåt igen.. 











När vi kom hem var det ca 30 minuter kvar tills vi skulle få gäster, så vi plockade undan lite fort, tände brasan o så kom Mikael, Ela o Leo, vi hade bestämt oss för att äta pizza, så Mikael o Gabriel åkte ganska snabbt iväg o handlade i Trönninge (som har jättegoda kebabrullar)

Vi hade en lugn men trevlig kväll, satt o pratade hela kvällen samtidigt som vi hade en urdålig Melodifestivalen på i bakgrunden.. Några glas vin blev det åxå... Ela hade gjort en rabarberpaj ohh den va god..  Vi satt här ända tills klockan var 1.3o.. Tack för i lördags,väldigt mysigt o ses.. 

Mikael o Ela leker med iPaden..



Leo höll hårt i chuggington-stationen..



ha ha tänk vad en liten dator kan va intressant..

 

På söndagen tog vi en lugn morgon, sen städade vi lite, dammsög, moppade golven o tvättade 4 maskiner.. Efter att Tim hade sovit sin 1:a stund så åkte vi en tur med bilen, vi skulle åkt till chokladfabriken i Falkenberg men när vi kom dit så var den inte öppen på söndagar :-(
Men vi åkte till Select o kollade lite + att vi fick våra kuddfodral till soffan..
Sen fick vi åka till Fyndmagasinet här i stan för vi hade lovat barnen att köpa nån choklad..

När vi kom hem från den turen så kom Andréa o barnen hit på middag :-)
Det var lite livat ett tag med trötta barn, men dom hade kul, det e så man får se det.. Tim han har vi fått lägga redan kl 18.3o nu för han e så himla trött..

Vi la barnen i vanlig ordning o Filippa o Ebba blev hämtade här av Jonas som åkte hem o la dom medans Andréa stannade kvar hos oss.. Vi satte fram lite gott o kollade på solsidan o sen en film.. En skön o avslappad söndag..

Det var inte lätt att få nåt foto på barnen igår.. Här e Tim o Ebba, ett snabbt ögonblick då dom stod stilla en kort stund..



Här e alla, Filippa visar upp sina spel på mammans mobil o det e såklart jätteintressant..

  Karolina  

Hej



Alltid kul att läsa vad ni har för er.

Här har vi äntligen frisknat till efter att alla varit sjuka i omgångar. Usch vad det är tråkigt när det vandrar runt hela familjen och en är hela tiden sjuk.

Tack för de fina presenterna till Axel. Han blev väldigt glad. Och jag blev väldigt glad för korten. Du är väldigt bra på att fånga dom i stunden.



Massor av kramar

Datum: 2011-02-07 / Tid: 13:10:58
URL/Blogg:
  Johanna  

Hej Karolina...

Ibland har jag liksom funderat på bloggen, omuag ska fortsätta att blogga osv. Men jag kommer alltid fram till att det e så himla kul o ha den, speciellt för familj o släkt som läser.. O sen innehåller den en massa massa minnen.. :-)



Ja fy vad jobbigt för er Gabriel sa det sist att han bara träffat Jesper för att ni va sjuka hemma..

Va bra att han blev glad, tröjan som han fick nu dom e riktigt bra, har dom till alla här o vi älskar dom..

Skällde lite på Gabriel bara att han inte slog in dom :-(

Men så e de me karlar..



Jag älskar dom korten på maja och axel dom ska hänga hos oss sen åxå.. Hoppas vi ses snart, får väl se när vi tar oss över hela familjen, nu först ska vi flytta..



Ha de gott o hoppas ni håller er friska nu.. Kramar



Datum: 2011-02-07 / Tid: 15:00:58
URL/Blogg: http://johannaandthefamily.blogg.se/



Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?