stormvarningar...

Då ska det typ bli storm inatt, hoppas inte det blir så illa, tycker hela lägenheten här på jobbet gungar när det blåser, ganska otäckt faktiskt..
Ibland varnar dom på tv, på nätet i tidningar som om värsta katastrofen e på väg men så händer typ ingenting..

Idag har jag o Melwin haft en riktig mysdag, han har vart så himla go och han har vart precis lika lat som jag, vi har ätit frukost framför tv´n kollat på olika program o spelat lite på datan..
Han ville absolut inte gå till dagis idag, han sa imorse att han kände sig sjuk o att han hade lite feber ;-) Jag o Gabriel pratade om saken o det e inte ofta han vill vara hemma bara för att, så vi tyckte det var ok att han tog sig en ledig dag. Det enda jag sa var att han skulle lova o vara lugn och låta mig vila lite eftersom jag skulle jobba, o det lovade han och han har vart hur lugn som helst, han har verkligen slappat tillsammans med mig.. Underbart med en sån dag!!

Så hemma har det hänt nada, jag har tvättat 1 maskin + lagat lite middag, det e allt jag gjort idag och troligtvis kommer dessa dagarna nu efter nattjobb bli ungefär lika tråkiga, sova på dagen, tvätta o äta på kvällen o sen e de jobb igen..
MEN sen e jag långledig :-)
Jag e glad över mitt jobb, jag har så mkt ledig tid med barnen, dom e på dagis hela dagar ca 14 dagar på 6 veckor, annars e dom bara halvdagar..

På lördag e det dags för tjejjkväll :-) Ser fram emot det jätemkt..

Nu ska jag fortsätta glo på Tv sen ska jag beställa hem ännu mera gratiskort :-)
Ett riktigt tråkigt inlägg om mina tråkiga vardagsgrejjer... :-)








Namn:

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?